isabelle (17) in

Niet veilig voelen

mijn ouders zijn al 5 jaar gescheiden, beiden hebben ze al een tijd een nieuwe partner. sinds kort voel ik bij geen van beide mij meer veilig. ik weet niet meer wat ik moet doen. iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
28 dagen geleden

Hee lieve Isabelle! Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en dit deelt! Ik kan begrijpen dat je in een lastige situatie zit. Je verteld dat je ouders al 5 jaar zijn gescheiden en beide een nieuwe partner hebben. Jij voelt je bij beide ouders niet meer veilig. Ik vroeg me af of je zou durven te zeggen hoe dat komt? Toen mijn ouders gingen scheiden kreeg mijn vader eigenlijk meteen een nieuwe vriendin. Mijn moeder daar in tegen niet. Ik voelde me wel onveilig bij mijn moeder omdat ze heel erg boos werd op me en ik dan… Lees verder »

Kirsten
28 dagen geleden

Lieve Isabelle,

Waarom voel je je niet veilig? Heb je het idee dat je op je tenen moeten lopen als de nieuwe partners er zijn of krijg je minder/ander soort aandacht?

Het is belangrijk om te achterhalen wat jouw die onveiligheidsgevoel bezorgd zodat je het kan aanpakken.

Ik hoop dat je je hier op het forum wel veilig voelt om t delen. Want je bent niet alleen en ik denk graag met je mee!
Wil je op dit berichtje reageren, zodat ik je hopelijk verder kan helpen ?

Dikke knuffel!
Kirsten

Floor
28 dagen geleden

Lieve Isabelle, Bedankt voor jouw vraag. Je schrijft dat jij je niet veilig voelt thuis. Dat klinkt lastig! Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een website geven waar je misschien in de tussentijd iets aan hebt:  https://www.kindertelefoon.nl/ Ik ga er vanuit dat je snel reacties krijgt van onze lieve Buddy’s en andere kinderen en jongeren met gescheiden ouders! Dikke… Lees verder »