Mike (14 jaar) in

Niet naar vader

hallo ik ben Mike ik ben 14 jaar mijn ouders zijn al best lang gescheiden ik blijf er wel last van hebben vooral omdat ik het zelf heb ontdekt dat ze gingen scheiden ze ging allemaal smoesjes bedenken en op een dag in de avond werd het gezegd ik heb de hele nacht niet geslapen vorig jaar heb ik een rechtszaak gehad vanwege dat me vader en moeder gewoon niet normaal tegen elkaar kunnen praten en dat ik graag structuur in het slapen bij wie wou maar toen heeft de rechter me opgeroepen om mee te gaan en dingen te zeggen wat ik anders wil ik heb daar gezegd dat ik het goed vond maar dat vond ik nie was bang dat ik de 1 zou kwetsen heb daar achter af spijt van gehad heb sindskort gekozen om bij me moeder te wonen ging best een tijd goed tot dat me moeder zei ik vind dat je weer vaker naar je vader moet gaan alleen in het weekend wanneer je broertje wel gaat me broertje heeft nog steeds volgens de roosters maar ik wil niet naar me vader dat is echt niet leuk voor mij heb altijd ruzie met hem hij heeft me een keer van de trap gegooid ik wil gewoon echt niet naar hem en altijd als ik bij hem ben weet me broertje dat me vader aan zijn kant staat en niet aan allebei dus dan zegt me broertje opeens au mike heeft me geschopt en me vader word dan helemaal boos en daarom wil ik niet naar me vader
weet je misschien een oplossing dat en me moeder weer eens zonder mij is en ik niet bij me vader ben?

dat was mijn verhaal
Mike

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
7 maanden geleden

Hoi Mike, echter super dapper dat je hier je verhaal doet! Heb je je moeder ook verteld waarom je niet naar je vader wil? Ik vind het heel logisch dat je dat niet wil, maar als je het niet aan haar hebt verteld dan snapt ze het misschien niet omdat ze informatie mist. Op een gegeven moment wilden mijn zusje en ik ook niet meer naar onze vader, en daar hebben we het vaak met mijn moeder over gehad. Ze snapte het wel, maar vond ook dat we ons zo veel mogelijk aan de gemaakte afspraken moesten houden, omdat ze… Lees verder »

Gerjan
7 maanden geleden

Hee Mike, Bedankt voor je openheid op ons forum! Echt goed van je. Lastige situatie zit je in. Het is heel moeilijk om iets te doen waar jezelf geen goed gevoel bij hebt.. Ik herken mezelf wel een beetje in jouw verhaal. Toen ik dezelfde leeftijd als jou had wou ik ook absoluut niet naar mijn vader. Hij was voor mij op dat moment de meest gehate persoon in mijn leven. Hoe had hij mij en de rest van de familie dit aan kunnen doen, het was namelijk een hele heftige scheiding met veel problemen. Toen ik op een paar… Lees verder »