Mirthe (13 jaar) in

Niet naar vader

ik begin steeds ongelukkiger te worden bij mijn vader, als ik bij hem ben wil ik zo snel mogelijk naar mijn moeder maar dat kan meestal niet omdat mijn moeder dan moet werken. De nieuwe vriendin van mijn vader is ook supper stom, ze wil alles bepalen over mij en mijn broertje en omdat wij haar opvoeding niet hebben gehad denkt ze maar dat wij die nu moeten hebben. ik wil nooit meer naar mijn vader maar dat is natuurlijk geen optie help me plz

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Nisa SahinLisaRenéeDolores Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nisa Sahin

Ik heb echt PRECIES hetzelfde

Lisa

Lieve Mirthe, Allereerst wil ik je zeggen dat ik het super dapper vind dat je je gevoelens durft te uiten. Fijn dat je dit wilt delen op het forum van Villa Pinedo. Ik vind het heel vervelend om te lezen dat je het niet fijn vindt bij je vader. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar oud was en ook ik heb een stiefmoeder. In het begin van de scheiding vond ik het helemaal niet erg om naar mijn vader en stiefmoeder te gaan, maar na een tijd werd dit anders. Net als jij vond ik de rol van… Lees verder »

Renée

Lieve Mirthe, Wat fijn om te zien dat je ons forum hebt gevonden en ik wil zeggen dat ik het enorm dapper van je vind dat je ons meeneemt in jouw situatie! Ik kan me heel goed voorstellen dat je nu niet zo goed meer weet wat je moet doen. Ik wil je graag meenemen in hoe het voor mij geweest is, omdat ik in een soortgelijke situatie heb gezeten. Ik zie dat jij dertien bent en ik was ook dertien toen mijn vader en moeder uit elkaar gingen. Ik heb heel lang de ene week bij mijn vader gewoond… Lees verder »

Dolores

Hey lieve Mirthe, Wat goed dat je hier een berichtje schrijft en wat naar dat je dat meemaakt! Ik herken het heel erg. Toen ik nog ging wisselen van huis werd ik heel ongelukkig. Ik wou niet naar mijn vader meer toe en wou bij mijn moeder blijven, maar ik wou mijn vader ook geen pijn doen. Ik heb zelf aan mijn vader verteld dat ik liever bij mijn moeder wou wonen en daar woon ik nu gelukkig ook. Ik vind het zo veel fijner en wanneer mijn moeder op vakantie is, ga ik naar mijn vader en ben ik… Lees verder »