Noortje (10 jaar) in

Niet lief

mijn stief moeder is zo niet lief en mijn stief broertje ook niet hij kan nooit zijn mond houden en dat is niet leuk s’avonds als ze weer na 7 uur weggaan dan heb ik een piep in mijn oren en dan kan ik dus niet slapen en dat is niet leuk. Mijn stief moeder mishandelt me als haar ijgen kind en dat is zo niet leuk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jaimy
4 maanden geleden

Haaii Lieve Noortje, Wat super dapper dat je dit durft te delen op ons forum!! Ten eerste wil ik zeggen dat je berichtje me een beetje liet schrikken. Ik vind het heel vervelend dat je je stiefmoeder en stief broertje niet lief vindt. Ik heb dit ook gehad. Ik vond sommige vriendinnen van mijn vader ook niet lief. Bij mij wilde ze altijd mijn moeder spelen, terwijl ik al een mama heb. Dit vond ik erg vervelend. Ik durfde dit niet tegen mijn vader zelf te vertellen dus zei ik het tegen mijn moeder. Mijn moeder belde er dan over… Lees verder »

Melissa
4 maanden geleden

Hey lieve Noortje, Wat goed dat je ons hebt gevonden en wat dapper dat je hier je verhaal deelt! Ik lees dat je je stiefmoeder en stiefbroertje niet zo lief vindt, dat is vervelend. Ik heb zelf een stiefvader en een stiefbroertje en stiefzusje. In het begin vond ik mijn stiefvader ook niet leuk. Ik had altijd het gevoel alsof hij zich overal mee bemoeide en ook met mij en mijn broertje. Hij was ook erg streng en dat vond ik toen niet leuk. Ik heb toen tegen mij moeder gezegd wat ik ervan vond. Ik vond het best spannend… Lees verder »