Mia (11 jaar) in

Niet lekker in vel

Hoi! Ik ben Mia en mijn ouders zijn gescheiden, bijna 2 jaar geleden. Mamma heeft nu een nieuwe vriend en pappa heeft een nieuwe vriendin. Ik heb nog steeds moeite met hoe het nu gaat. Ik had in een keer een woede-boos aanval en heb mezelf gesneden, omdat ik dacht dat het allemaal mijn schuld was. Soms praat ik er met juf over op school, maar dat helpt niet altijd. Ik voel me de laatste tijd niet lekker in mijn vel. Weet iemand wat ik kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noa
Noa
1 jaar geleden

Dat heb ik ook gedaan maar niet gesneden ik had de gedachten dat ik me neer moest steken

Thalia
1 jaar geleden

Hoi lieve Mia,   Wat ontzettend knap dat je dit met ons durft te delen! Dat spreekt echt van heel veel lef. Ik kan mij voorstellen dat het enorm lastig is als er zoveel verandert in zo’n korte tijd. Ik lees dat je wel met je juf kan praten maar dat dat niet altijd helpt. Echt heel goed dat je je juf hebt durven aanspreken! Dat kan heel eng zijn, maar het is jou toch gelukt om die stap te maken. Daar mag je echt trots op zijn! Toen ik niet lekker in mijn vel zat heeft het heel lang… Lees verder »

Maureen
1 jaar geleden

Lieve Mia,   Wat goed dat je het forum gevonden hebt, en wat dapper dat je je vraag hier hebt durven stellen! Ik kan me voorstellen dat het heel moeilijk is om met de nieuwe situatie om te gaan. Wat fijn dat je vertelt dat je met je juf kan praten, maar het is natuurlijk vervelend dat dat niet altijd helpt! Toen ik niet lekker in mijn vel zat probeerde ik altijd met iemand in mijn familie te praten die mij kon helpen en die niet meteen met mijn ouders zou gaan praten!   Mocht je het gevoel hebben dat… Lees verder »