Loïs (11 jaar) in

Niet lekker in vel

hey
ik zit echt niet lekker in mijn vel durf niemand het te vertellen.
het is me met moeite gelukt om dit te typen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Melissa
24 dagen geleden

Hey lieve Loïs,   Wat goed dat je ons hebt gevonden en wat dapper dat je dit hier durft te vertellen, ondanks dat je het moeilijk vindt. Wat kan je daar trots op zijn, ik ben in ieder geval trots op je! Je vertelt dat je niet lekker in je vel zit, wat vervelend! Ik weet van mijzelf dat dat een vervelend gevoel is. Je schrijft ook dat je het aan niemand durft te vertellen, maar toch heb je het aan ons vertelt, dus dat is al aan iemand 🙂 Waarom durf je het aan niemand te vertellen? Toen ik… Lees verder »

Demi
25 dagen geleden

Hi lieve Loïs,   Ten eerste wat ontzettend dapper dat je het toch hier durft te delen! Weet dat je hier altijd je verhaal kwijt kan!   Ik vind het rot voor je dat je dit gevoel ervaart. Hoe moeilijk het soms ook is, kan het toch een opluchting zijn om er met iemand over te praten. Zelf heb ik ook lang mijn gevoelens voor mij gehouden en dat ging zich alleen maar meer opproppen. Ik heb nu een paar mensen gevonden bij wie ik mij vertrouwt voelt en waar ik mij verhaal bij kwijt kan. En dat lucht echt… Lees verder »

Noa
26 dagen geleden

Hey Loïs! Dat is heel erg vervelend voor je. Ik hoop maar dat het niet al heel lang is! Weet je zeker dat je het aan niemand kan vertellen? Want meestal wordt het dan alleen maar erger! Aan een van je ouders, een vriend(in), broer of zus, opa of oma, juf, meester, of iemand anders die je misschien vertrouwt. Ik hoop voor je dat je iemand kan vinden! Waar zit je precies mee? Je hoeft het niet te vertellen als je dat niet wilt hoor, maar soms helpt het heel erg om alles eruit te gooien! Dat heb ik zelf… Lees verder »