Joëlla♡ (10) in

Niet kunnen slapen door thuissituatie

hii♡♡
ik ben joëlla en dit is m’n verhaal

maandag 2 okt had mijn vader ruzie met mama gemaakt
ik zat boven en moest verstoppen, ik wil nu niet naar papa omdat hij gemeen doet en liegt .ik moest na 4 weken wel weer gaan,toen sleurde mijn stiefmoeder mij van de trap en sloeg me iets van 5x en toen zijn ze naar de politie geweest dat m’n moeder me slaat en dat is niet waar! soms denk ik~ what the f@#k doen jullie?
ik kan er niet meer tegen! papa moet stoppen hiermee
en ik moet bij de juf op de grond liggen. en huilen dat m’n ma me sloeg zei papa en dat deed ik niet. toen ging mama de telefoon opnemen, dat mocht van mij . hij zet me ondertussen ook onder druk dat ik moet liegen dat mama me slaat en dan lig ik huilen op bed en kan niet slapen en krijg stress en pijn. het doet pijn aan mijn hart als jullie dit lezen, hebben jullie tips voor mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Zoé
1 maand geleden

Lieve Joëlla, Wat een verhaal heb jij te delen en wat super sterk dat je het ook deelt met ons. Ik ben onder de indruk van hoe je het onder woorden hebt gekregen. Je bent niet alleen in wat je voelt en ik hoop dat het forum jouw een beetje geruststelling kan bieden. Ik begrijp heeeel goed dat jij denkt “What the f@#k doen jullie”. Dat zou ik ook denken als ik in jouw situatie was. Het is super oneerlijk wat jou overkomt en wat van jou verwacht wordt. Dat je moet liegen over iets wat helemaal niet waar is,… Lees verder »

Kiki
1 maand geleden

Lieve Joëlla, Wat dapper van jou dat je dit hier durft te delen. Ik ben trots op je dat je hier je vraagt stelt! Ik kan me voorstellen dat dit spannend voor je was. Wat naar dat je papa jou onder druk zet. Ik snap dat je je hierdoor verdrietig voelt en niet goed kan slapen. Ook helemaal niet fijn dat je stiefmoeder je heeft geslagen. Ik kan me voorstellen dat je hiervan bent geschrokken. Je stiefmoeder mag je ook niet slaan, dat is niet oké.  Mijn papa heeft vroeger ook weleens tegen mij gezegd dat ik moest liegen. Ik… Lees verder »