Anne (11) in

Niet gehoord door de rechter

Ik heb een rechtzaak volgende maar ik mag nog niet gehoord worden door de rechter, het gaat over ik die wil wonen in wezep (mn vader), wie kan mij advies geven om toch gehoord te kunnen worden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eline
20 dagen geleden

He Anne, ik ben wel toen ik 11 was naar de rechter geweest. Ik had ook de mogelijkheid om een brief te schrijven als ik het te spannend vond. Misschien kan je aan een van je ouders vragen of dat wel al mag? Heel veel succes en sterkte iniedergeval! Wanneer het wel mag, wil ik iniedergeval het advies geven: spreek of schrijf goed je eigen mening uit dan zal je hier later vast positief op terugkijken! ookal is het nu waarschijnlijk spannend en vervelend. Misschien snappen je klasgenootjes er niks van (de mijne snapten het niet toen ik 11 was),… Lees verder »

Kirsten
21 dagen geleden

Lieve Anne, Goed dat je je vraag hier stelt. Ik was 20 toen mijn ouders gingen scheiden, dus ik heb zelf geen ervaring met rechtszaken of het spreken met een rechter. Maar ik had toen wel voorkeur waar ik wilde wonen, dus kan mij heel goed voorstellen dat jij daar ook invloed op wilt hebben. Heb je het al eens aan beide ouders vertelt, bij wie jij graag zou willen wonen of waar? Mocht je dit al gedaan hebben, maar vind je dat ze niet echt hebben geluisterd of vind je het spannend om te vertellen? Dan zou je ook… Lees verder »