Fenna (12) in

Niet fijn voelen bij vader

Mijn vader heeft autisme en schreeuwt vaak tegen mij!
ik voel mij hier niet fijn bij en hij doet dit ook al jaren
Laatst liet hij een bakje vallen en gaf hij ons de schuld
Mijn jongere zusje ergert zich hier niet aan maar ik wel!
Nu denk ik erover om bij mijn moeder te wonen!
Wat denken jullie dat goed is?
moet ik om de 2 dagen nog naar mijn vader of moet ik er voor kiezen om om het weekend naar mijn vader te gaan?
Groetjes Fenna
12 jaar!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roy
Roy
2 maanden geleden

Hey Fenna, dankjewel voor het delen van jouw verhaal, dat is al een hele goede eerste stap! ik begrijp volledig hoe je je voelt. Mijn moeder en ik hebben ook een hele tijd in een soortgelijke nare situatie gezeten, waarin we telkens maar weer boos werden op elkaar om niets. Ik werd hier heel verdrietig van. Op een dag liep het zo uit de hand, dat het mij zo verdrietig maakte dat ik er niet mee tegen kon (terwijl mijn broer deed alsof er niets aan de hand was). Toen ben ik met mijn tante gaan praten om mijn ei… Lees verder »

Lotte
2 maanden geleden

Hoi Fenna! Allereerst complimenten aan jou dat je dit durft te bespreken! Ik herken mijzelf ook in jouw verhaal en ik voelde mij toen ook niet altijd fijn of op mijn gemak bij mijn vader. Ik heb een zusje, net als jij! En gelukkig kon ik daar al heel veel mee delen. Heb jij dat ook? Ik heb toendertijd zelf, met behulp van een brief zoals Romee al schreef, mijn vader hierop aangesproken. Hij was er toen erg van geschrokken en wist niet dat hij zo overkwam naar mijn zusje en mij. Het is iniedergeval al een goed idee om… Lees verder »

Romee
2 maanden geleden

Lieve Fenna, Wat onwijs goed dat jij jouw vraag op het Forum hebt durven stellen. Daar is veel moed voor nodig!:) Zelf herken ik mij voor een deel in jouw verhaal. Mijn vader heeft geen autisme, maar werd vroeger ook snel boos op mij waarbij hij vaak begon te schreeuwen. Dit vond ik ook erg vervelend dus ik begrijp dat je je hieraan irriteert. Wat mij toen erg heeft geholpen is om samen met mijn vader in gesprek te gaan. Ik had hierbij op een briefje geschreven wat ik ervan vond en deze eerst aan mijn vader laten lezen. Daarna… Lees verder »