(null) (8 jaar) in

Niet bij mamma

ik denk dat ik het niet aankan om
3 weken niet bij mijn mamma te
zijn in de ver landde te zijn Annabel

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Annabel, Als ik het goed begrijp, ga je op vakantie en ga jij jouw moeder heel erg missen? Dat is heel erg vervelend natuurlijk! Er zijn heel goede oplossingen hiervoor! Maak je geen zorgen! Je kunt bijvoorbeeld de volgende dingen doen om toch nog contact te kunnen houden met jouw moeder. -SMS’jes of Whatsapp berichtjes sturen -Bellen -Via de skype een videogesprek doen, dan kun je jouw moeder ook zien. Het kan heel erg opluchtend zijn om jouw moeder even te zien en haar even gesproken te hebben. Heel veel succes (en geniet vooral van jouw vakantie als je… Lees verder »

Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hoi Annabel! Wat goed dat jij hier om advies vraagt, drie weken is ook wel een hele lange tijd om bij je mama weg te zijn. Ik weet nog wel toen ik jonger was en vanwege de vakantie niet bij mijn moeder was, dat ik dan een dagboekje bij hield. Daarin vertelde ik wat ik die dag had meegemaakt en kon ik altijd mijn verhaal kwijt als ik ergens mee zat. Als ik mijn moeder dan weer zag, dan pakte ik dat dagboekje erbij en kon ik zo aan haar vertellen wat ik allemaal had meegemaakt en zo was mijn… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo,

Ik kan me goed voorstellen, dat je niet 3 weken zonder je mama kunt. Heb je ook al tegen je mama gezegd, dat je niet zonder haar kunt deze 3 weken?

Ik wens je veel liefs,

Anne