Linde (8 jaar) in

Niet bij elkaar

hai ik ben Linde ik ben nieuw op deze app

mijn moeder en vader zijn ook niet meer bij elkaar

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Linde
Linde
21 dagen geleden

dankjewel voor de brieven ik vond ze allemaal heeeeeeeel lief

kusjes Linde

Maliya
Maliya
22 dagen geleden

wat jammer

Romee
25 dagen geleden

Lieve lieve Linde, Wat onwijs goed en dapper dat jij een berichtje op het Forum hebt geplaatst! Mijn ouders zijn ook niet meer bij elkaar. Ik vond dat best even wennen in het begin en had het er best lastig mee. Hoe voel jij je bij de scheiding? Als je nog behoefte hebt aan iemand om mee te praten kan je ook altijd nog een Buddy aanvragen. Hij of zij is er helemaal alleen voor jou wanneer je iets wil delen of een vraag hebt. Een Buddy heeft zelf ook gescheiden ouders en begrijpt jou dus erg goed. Via deze… Lees verder »

Sangita
25 dagen geleden

Lieve Linde, Welkom op ons forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je geeft aan dat jouw vader en moeder niet meer bij elkaar zijn. Zijn ze al een tijdje gescheiden of nog maar net? Mijn ouders zijn al ruim 7 jaar gescheiden maar dat was best wel even wennen. Hoe voel jij je op dit moment over de scheiding van jouw ouders? Ik ben in ieder geval blij dat je ons gevonden hebt 🙂 Je bent bij ons altijd welkom om je verhalen te delen en vragen te stellen. Reageer ook gerust op mijn berichtje als je… Lees verder »

Joëlle
25 dagen geleden

Hoi Linde! Welkom op het forum van Villa Pinedo! Goed dat je een berichtje stuurt. Wat vervelend dat jouw ouders gescheiden zijn. Hoe lang is dat al? Merk je veel verandering nu papa en mama niet meer samen zijn? Ik heb er heel erg aan moeten wennen dat mijn ouders ineens gescheiden waren. Mijn vader verhuisde en woonde toen een heel eind verderop. Dat vond ik moeilijk. Ik liep met veel vragen rond over de scheiding en had niet veel mensen om me heen die dezelfde ervaring hadden als ik. Daarom vind ik het fijn dat je hier op het… Lees verder »