Sila (16) in

Niet altijd even fijn bij mijn vader

Hey! Ik heb gescheiden ouders en ben altijd 3 weken bij mijn vader en ben altijd 3 weken bij mijn moeder. Ik vind het niet altijd even fijn bij mijn vader, wat kan ik het beste doen als ik daar 3 weken moet overleven met een broer en een vader? En een broer die mij niet steunt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
4 dagen geleden

Hey Sila! Zo herkenbaar! Klopt het dat je 3 weken bij je vader bent en 3 weken bij je moeder, alleen in de zomervakantie? Of ook in de ‘normale’ weken? Ik zelf had ook vaak die verdeling in de zomervakantie. Ik had het niet fijn bij mijn vader (niet door mijn vader maar door mijn stiefmoeder en stiefzusjes) en vooral het gemis naar mijn moeder was enorm. Als ik hier op terug kijk wou ik dat ik meer voor mezelf was opgekomen. Het is niet leuk om 3 weken lang verdrietig te zijn. Het had mij heel erg geholpen als… Lees verder »

Sila
4 dagen geleden
Reply to  Amber

Heyy Amber bedankt voor je reactie mijn vader wilt nooit iets leuks echt doen maar ook vooral omdat ik in de vakantie moet werken en hij zegt dat die arm is maar dat is die hele maal niet dus dat maakt mij wel een beetje verdrietig

Tim
Tim
5 dagen geleden

Hallo silla. Wat goed dat je ons hier weet te vinden, ik herken het een beetje, ik vond het soms wel fijn bij mijn vader maar toch miste ik mijn moeder heel erg, wat ik eerst deed is als ik bij mijn pa was 1 avond in de week bij mijn ma eten en andersom ook, maar dat werkte ook niet, uiteindelijk ben ik volledig bij mijn moeder gaan wonen en af en toe spreek ik met mijn vader af om bij te kletsen, dan zie je toch je vader op momenten wanneer jij dat wilt en wanneer het jullie… Lees verder »