Niet aan wennen

Ik kan er bijna niet aan wennen wat moet ik nu

Reacties

3 Reacties op "Niet aan wennen"

avatar
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sam
Advies van jongeren
Hi anoniem, Bedankt voor je berichtje. Wat vervelend dat het je niet lukt om te wennen aan de scheiding van je ouders. Ik denk dat het vrij normaal is dat het lang duurt voordat je er gewend aan bent. Daarnaast went de 1 sneller ergens aan dan een ander. Ik weet zeker dat je eraan gaat wennen dat je ouders gescheiden zijn. En het kan zelfs zijn dat je dat op dat moment niet eens doorhebt. Het klinkt misschien raar, maar je hersenen reageren hetzelfde op een scheiding dan als iemand is overleden. Je gaat beide keren een rouwproces door.… Lees verder »
Leeftijd
21
Amélie
Advies van jongeren
Beste …, Heel goed dat je je berichtje hier plaatst. Ik begrijp heel goed hoe het voelt en je bent zeker niet de enige! Het is voor iedereen erg wennen in het begin, dat was voor mij ook. Gelukkig kan ik je ook zeggen dat het vanzelf went, het heeft gewoon even tijd nodig en dat is heel normaal. Iedereen verwerkt het op een andere manier, voor mij hielp het om er met mijn ouders over te praten. Zij begrepen heel goed dat ik het lastig vond en deden hun best om mij te helpen. Ze hielpen bijvoorbeeld met mijn… Lees verder »
Lynn
Advies van jongeren
Hoi anoniem, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Goed dat je iets van je laat horen als je even niet meer weet wat je moet. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om eraan te wennen. Mijn ouders zijn nu ongeveer 13 jaar gescheiden en ik vind het nog steeds weleens lastig! Dus wennen doet het nooit echt, helaas… Wel merk ik dat het steeds makkelijker voor me wordt om ermee om te gaan. Het helpt heel erg om er met mensen over te praten! Vrienden, familie, maar ook je ouders. Het kan heel erg helpen om ze… Lees verder »
Leeftijd
23