Linde (13 jaar) in

Niet aan toe

Hee, mijn ouders zijn al sinds mn 3e uit elkaar. Toen papa en mama 3 maanden uit elkaar waren had papa een nieuwe vriendin. Een totaal verschillend persoon dat dat ik en mn zusjes zijn. Ze vraagt veel aan papa en laat papa veel dingen doen. Zelf vind ik dat lastig. Drie jaar nadat ze samen zjjn kregen ze een kind, die nu echt heel erg wordt voorgetrokken. We hebben veeeeel ruzie thuis bjj papa om de kleinste dingen, papa kan zn woede niet beheersen en gooit dan met spullen. Laatst had ik teveel worst op mn brood gedaan waarop mijn stiefmoeder zegt: ‘ je hebt er veel te veel op gedaan’ ik word gek van haar dat ze zich er zo erg mee bemoeid. Dus ik heb dan een grote mond en loopt het uit de hand, en gooit papa met spullen (die keer mijn telefoon) k was uit eindelijk met mijn oudere zus naar mama gegaan. Ik ben nu 3 weken niet naar papa geweest en ben er nog steeds niet aan toe, het heeft namelijk echt veel invloed op mij

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
7 maanden geleden

Hoi Linde, Wat een lastige situatie! Ik kan me voorstellen dat je hier mee zit, het is echt een rotgevoel als je voelt dat iemand anders wordt voorgetrokken. Ik herken je situatie wel een beetje. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 4 was en mijn vader had altijd wel een vriendin. Dat vond ik best wel irritant want ik wist nooit of die vriendin zou blijven of dat hij na een tijdje weer een andere zou hebben. Ook merk ik dat hij zijn geld liever aan zijn vriendin uitgeeft dan aan mijn zusje en ik, wat erg pijn kan doen… Lees verder »

Joëlle
7 maanden geleden

Hey Linde! Wat goed dat je ons forum gevonden hebt en je verhaal hier deelt! Ik vind het erg vervelend dat je zoveel ruzies hebt bij je vader en je stiefmoeder. Ook moet je na de scheiding vrij vlot je vader ‘delen’ met een andere vrouw. Mijn vader had ook heel snel al een nieuwe vriendin. Zij had zelf ook twee kinderen. Ik merkte dat mijn vader veel met haar ging wandelen en dat er nauwelijks meer een moment was dat ik mijn vader voor mezelf had. Zij en haar kinderen waren er namelijk ook altijd. Dat vond ik best… Lees verder »