Hind (8 jaar) in

Niemand kan mij helpen

ik heb gescheiden ouders. en niemand kan mij helpen. want ik heb geen vrienden.en ik ben met een juf gaan maar zij makten het allen maar erger! kunnen juli mij helpen?

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
noortjeLotteHildeNicoleJelicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
noortje

JA NATUURLIJK! wat kan ik voor je doen

Lotte

Hoi lieve Hind (wat een mooie naam zeg!), Wat super goed dat je een berichtje geplaatst hebt op het forum! Heel rot dat je het gevoel hebt dat niemand jou kan helpen en dat praten met de juf het naar jouw idee alleen maar erger heeft gemaakt… Ondanks dat het misschien niet zo uitgepakt heeft als je had gehoopt, vind ik het wel super goed dat je het geprobeerd hebt en er met iemand over gepraat hebt. Ik herken je gevoel trouwens wel… Ik had vroeger ook weleens het gevoel dat er maar weinig mensen waren die het konden snappen… Lees verder »

Hilde

Hoi Hind, ik vind het echt dapper dat je deze vraag aan ons stelt! Mijn ouders gingen al scheiden toen ik 4 jaar oud was, en ik heb er ook lang geen hulp bij gekregen. Pas toen ik ouder werd kon ik er makkelijker over praten. Dus ik vind het al heel knap dat je hulpt zoekt! Jelicia vroeg het ook al, maar waar zou je hulp bij willen hebben? Als kind van gescheiden ouders komt er natuurlijk een heleboel op je af! Dat voelde voor mij in ieder geval zo. Je zegt dat je er al met een juf… Lees verder »

Nicole

Hoi lieve Hind, Wat vervelend om te horen dat niemand jou kan helpen en je juf het alleen maar erger maakt. Ik vind het heel erg dapper van je dat je ons hier om hulp vraagt! Ik heb zelf heel vaak het gevoel gehad dat niemand me kon en wilde helpen. Dat gaf me een heel erg eenzaam gevoel, ik werd er erg verdrietig van. Uiteindelijk leerde ik dat ik zelf ook om hulp kon vragen en dat heeft me echt geholpen. Ik voel me nu veel beter. Wist je dat je ook vaker met een van ons kunt praten?… Lees verder »

Jelicia

Lieve Hind, Als eerste wil ik je graag zeggen dat ik het super knap vind dat je je vraag hier stelt! En dat het heel goed is om te weten dat wij je kunnen helpen, wij hebben namelijk allemaal gescheiden ouders. Daarom snappen we heel goed waar jij mee zit en ben jij zeker niet alleen! Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was en daarna nog een keer toen ik 8 was. Zijn jou ouders al lang gescheiden? Wat ik vroeger lastig vond was ook om het met andere mensen te delen, ik had ook niet zoveel vrienden en… Lees verder »