Anoniem (11 jaar) in

Net gescheiden

mijn ouders zijn net gescheiden een paar weken geleden en papa ging ergens anders wonen in een flat en toen had ik het gevoel dat het een vakantiehuisje was maar nu is dat niet meer.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
7 dagen geleden

Hoi lieve Anoniem, Bedankt voor je berichtje op het forum. Knap dat je dit met ons deelt! Je ouders zijn dus echt nog maar kort geleden gescheiden. Hoe is dat voor je? Wel super fijn dat je ons al zo gauw gevonden hebt! Je schrijft dat je vader in een flat ging wonen en dat dat voelde als een vakantiehuisje, maar nu niet meer. Hoe bedoel je dat precies? Ik kan me bijvoorbeeld voorstellen dat het eerst als tijdelijk voelde, zoals een vakantiehuisje tijdelijk is, en dat je je nu beseft dat het dat niet is. Dat lijkt me moeilijk.… Lees verder »

Lauren
Lauren
12 dagen geleden

hey mijn vader ging twee jaar geleden ook naar een flat maar dan ging hij wonen bij mijn moeders beste vriendin

Maliya
Maliya
24 dagen geleden

dankjewel daar heb ik denk ik wel wat aan heel erg bedankt voor jullie steun liefs Maliya

Linde
Linde
24 dagen geleden

hai anoniem

wat zielig voor jou

Sangita
25 dagen geleden

Lieve anoniem, Wat fijn dat je hier op het forum je verhaal deelt! Ik vind het vervelend om te lezen dat je ouders sinds een paar weken gescheiden zijn. Hoe voel jij je nu? Kwam de scheiding voor jou uit het niets? Bij mij wel een beetje, daarom voelde het in het begin ook nog een beetje onwerkelijk. Ik kan mij dus goed voorstellen dat het voor jou eerst als een vakantiehuis voelde. Weet dat het helemaal niet gek is dat jij je zo voelt. Het had bij mij best wel veel tijd nodig om te wennen aan de situatie.… Lees verder »

Joëlle
25 dagen geleden

Hey! Wat fijn dat je hier op het forum je verhaal met ons deelt! Ik herken mij heel erg in wat je verteld. Toen mijn vader ergens anders ging wonen voelde het eerst raar. Alsof het niet bij papa hoort, dit nieuwe huisje. Ook had ik het gevoel dat ik op visite kwam bij mijn vader. Iets wat ik heel gek vond. Uiteindelijk ben ik er aan gewend geraakt dat hij daar woont. Ook staan nu al zijn spullen daar en voelt het huis echt aan als ‘van hem’. Hoe vind jij het nu voelen om bij je vader te… Lees verder »