Anoniem (13 jaar) in

Negatieve en boze moeder

hoiii

mijn moeder is sinds de scheiding heel negatief ze word snel boos en reageert alles op mij af.

ik zelf word daar altijd heel verdrietig van dat mijn moeder zo doet wat moet ik doen?

groetjes: anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dieuwertje
11 maanden geleden

Hoi! Wat fijn dat je nog even hebt gereageerd! Heel knap van je dat je al hebt geprobeerd met je moeder te praten. Ik kan me voorstellen dat het heel frustrerend is dat je moeder je niet begreep en dat je hier nog heel veel moeite mee hebt! Misschien is het een idee om je aan te melden voor een Buddy via deze link https://www.villapinedo.nl/informatie-over-buddy/ . Een Buddy heeft ook gescheiden ouders, en daar kun je dan mee chatten over deze situatie, en over andere dingen waar je mee zit! Een Buddy kan je hier misschien wat beter mee helpen,… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
11 maanden geleden

ik heb al geprobeerd met mijn moeder te praten maar ze zij dat ze helemaal niet negatief deed en dat ze niet snapte waar ik het over had en toen kregen we weer ruzie

ik was kapot dat mijn moeder mij niet begreep en niet eens doorhad wat ze deed en ik heb er nog veel moeite mee en weet niet wat ik moet doen…

groetjes anoniem

Dieuwertje
11 maanden geleden

Hoi lieve Anoniem! Wat fijn dat je hier je vraag hebt gesteld! Het is heel vervelend dat je moeder zo vaak boos wordt. Ik herken je situatie heel erg goed. Toen ik 14 was gingen mijn ouders scheiden omdat mijn moeder een nieuwe vriend had. Dit deed mijn vader natuurliji erg veel pijn, waardoor hij een tijdje best wel boos was. Hij zei vaak negatieve dingen over mijn moeder, en we hadden in die periode best wel veel ruzie (terwijl we daarvoor en daarna eigenlijk nooit ruzie hadden!). De ruzies gingen ook vaak maar om iets heel kleins. Als ik… Lees verder »

Maureen
11 maanden geleden

Lieve Anoniem, Wat goed dat je dit forum gevonden hebt, en dat je je vraag hier hebt kunnen stellen. Ik kan me goed voorstellen dat het niet gemakkelijk is als je moeder alles op jou af reageert. Villa Pinedo heeft een brief geschreven die kinderen aan hun ouders kunnen laten lezen, in deze brief staat hoe veel kinderen zich voelen en worden ook vragen gesteld om te denken aan ons. Dit (https://www.villapinedo.nl/open-brief-aan-alle-gescheiden-ouders/) is de link naar de brief. Je zou deze aan je moeder kunnen geven, zelf voorlezen of ergens neerleggen als je het te spannend vindt om het zelf… Lees verder »