Anoniempje (12 jaar) in

Nare dingen

Hallo, mijn ouders zijn nu bijna 5 jaar gescheiden mn moeder heeft ong. 2 jaar een nieuwe vriend en mn vader heeft sinds kort een nieuwe vriendin. Ik kan niet heel goed met mn stiefvader opschieten. Met mn stiefmoeder juist weer wel alleen hebben we de laatste tijd bij mn vader thuis best wel vaak ruzie. Mn stiefmoeder verteld dan ook allemaal nare dingen over mn moeder en dat vind ik gwn nii leuk ze mag dat best vinden maar dat hoeft ze nii recht in mn gezicht te zeggen. Als we dan een weekend bij mn vader zijn zegt ze ook wel eens dat ze blij is als het weekend voorbij is! Nou ook weer lkkr aardig 🙁 Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag anoniempje Dankje voor het delen van je verhaal. Heel spijtig om te horen dat je ouders gescheiden zijn. Ik hoop dat je er niet veel nadelige gevolgen door hebt gekregen. Is er een specifieke reden waarom je niet goed met je stiefvader kunt opschieten? Is hij gewoon niet aardig of heeft hij dingen gedaan die jij niet leuk vindt? Ik hoop dat je relatie met hem in de toekomst wel verbeterd kan worden. Wel leuk om te horen dat je relatie met je stiefmoeder wel goed is. Daarom vindt ik het ook een zonde dat ze nare dingen zegt… Lees verder »

Alfred
Alfred
9 jaren geleden

Misschien kan je je stiefmoeder zeggen dat ze misschien gelijk heeft over de slechte dingen van je moeder, maar dat het wel je moeder is, en dat je die slechte dingen niet wil horen. Wat heeft het voor zin, wat verandert het?