Ashley (12) in

Nadenken

Als het leeg is in een ruimte dan ga ik nadenken, nadenken over wat er gebeurt is allemaal en wat er nu allemaal speelt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Merel
1 jaar geleden

hi Ashley. Ik leef super met je Mee. Ik begrijp je, ook ik Denk veel. The veel eigenlijk. Het is eigenlijk wel normaal als je in een legen ruimte zit dat je veel gaat nadenken. Je hebt namelijk niks om je mee af te leiden. Maar ook al heb je wat te doen, zonder dat je het door hebt kan je nadenken. Ik probeer altijd als ik merk dat ik te veel nadenk iets leuks te doen. ook al is het iets kleins. Probeer het ook te vertellen aan iemand of schrijf het op. Ik vind het erg vervelend voor… Lees verder »

Harold
1 jaar geleden

Hey Ashley, Wat fijn dat je het Villa Pinedo forum hebt gevonden. Wat ik hier lees is best herkenbaar. Het nadenken over alle dingen die er speelden, ik had dat vroeger namelijk ook. Wat ik deed als dat gebeurde was : Ik ging in mn hoofd een gek ding bedenken zoals een blauwe aap en zag een blauwe aap voor me. Dat hielp als een soort afleiding zodat ik niet ging denken aan de nare dingen. Ook luisterde ik veel muziek als ik alleen was zodat er toch iets om me heen was waar ik op kon focussen. Hopelijk kan… Lees verder »

Roan
1 jaar geleden

Wow

Romy
1 jaar geleden

Hey Ashley, Wat goed dat je hier een vraag hebt gesteld. Als ik je vraag zo lees, begin je met nadenken zodra een ruimte leeg is, klopt dat? Ik herken dat wel. Vaak als ik met andere mensen ben, ben ik met hun bezig. Zodra ik dan alleen ben, begin ik met nadenken. Ik denk dat dat niet zo heel gek is. 🙂 Als er veel gebeurt in je leven, kan dat best eventjes duren voordat je dat allemaal begrijpt en een plekje kan geven. Herken je dat? Soms, als ik echt veel nadenk en ik het niet zo fijn… Lees verder »