Saar (10 jaar) in

Nachtmerries

hoi… ik ben Saar mijn ouders zijn nu 2 jaar gescheiden maar nog steeds heb ik nachtmerries er over en denk ik dat ik het heb veroorzaakt en ruzies met mijn moeder gaan ook niet goed…..maar het vervelendste is mijn. moeder geeft meer om mijn stiefvader en stiefzussen en broers dan om mij en mijn vader zit alleen maar op zijn telefoon te zoeken voor een vriendin.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dolores
16 dagen geleden

Hey lieve Saar, Wat naar dat je veel nachtmerries hebt! Ik herken het heel erg. Ik heb ook veel nachtmerries. Het betekend wel dat je het aan het verwerken bent als je erover droomt! Wat ik zelf doe en heel erg fijn vind is om al mijn dromen op te schrijven om later terug te lezen en misschien kan je achter de betekenis van je dromen komen! Ik herken het heel erg dat je moeder meer om je stiefvader geeft. Dat heb ik andersom. Ik heb heel erg het gevoel dat mijn stiefmoeder en zusje op nummer 1 staan en… Lees verder »

Saar
Saar
18 dagen geleden

al geprobeerd ik ga ook al naar een therapeut maar dat werkt niet

Kevin
18 dagen geleden

Hallo lieve Saar, Welkom op het forum van Villa Pinedo. Wat knap dat jij jouw verhaal met ons durft te delen! Ik vind het heel naar voor jou dat je dit nu mee moet maken. Ik hoop dat mijn tips jou een beetje kunnen helpen. Zou jet het fijn vinden om met een Buddy te chatten? Deze kan je wat vaker en sneller helpen met vervelende situaties of als er ruzie is. Hier zou je er een kunnen vragen: https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/ Wat je moet onthouden is dat jij niet de oorzaak bent van de scheiding. Het is een keuze die jouw… Lees verder »

hadassah
19 dagen geleden

Hoi Saar ik denk dat jij moet aangeven wat jij vind.