Nikki (13 jaar) in

Naar papa

Hoi,ik ben nikki
Mijn ouders zijn al heel lang gescheiden,al vanaf toen ik 1 jaar was.Ik ging om het weekend naar mijn vader tot om een gegeven moment vond ik het niet meer leuk dus ging ik ook niet meer heen.Na ongeveer twee jaar ging ik weer een weekendje heen,en daarna gingbik weer een jaar niet heen. Nu ben ik afgelopen week een week naar me vader geweesd en het was super leuk! Ik wil nu ook weer veel vaker naar me vader maar mijn moeder vind dat raar. Ook vind ik het leuker bij mijn vader!!En zou ik ook bij hem willen wonen. Ook later als ik ga studeren wil ik ook bij hem studeren!
Wie kan me advies geven?
Ps. Mijn vader woont in gouda en ik in hoorn

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nikki
Nikki
8 jaren geleden

Tnxx voor jullie antwoorden ik ben zelf ook van plan om vaker naar mijn vader te gaan en ook om het te verglijken of het leuker is of niet tnxx

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Nikki,

Leuk om te horen dat je het leuk had bij je vader. Dit is alvast een goed begin.

Ik zou het contact met je vader nu langzaam opbouwen. Vaker naartoe gaan en dan kun je beter beoordelen of je bij je mama of papa wilt gaan wonen. Want van één keer bij je vader zijn, kun je eigenlijk nog niet zeggen dat bij hem wilt gaan wonen.
Hoe vaker je er naartoe gaat hoe meer je gaat weten waar je wilt wonen.

Dan kun je samen met je ouders bespreken wat jij je voorstelt.

Veel liefs,

Anne

Catlin
Catlin
8 jaren geleden

Hoi Nikki, Bedankt voor het delen van je berichtje hier! Zo te lezen ben je veel veranderd van regeling bij je ouders! Fijn voor je dat je ouders dit oke vonden. Ik lees dat je het nu heel leuk vind bij je vader en zelfs leuker dan bij je moeder. Wat ik je mee wil geven is dat je wel moet proberen er realistisch naar te kijken! Na 1 keer is het misschien moeilijk om te beoordelen bij wie het leuker is en waar je liever zou willen wonen. Wel fijn voor je dat het zo leuk was!:) Als ik… Lees verder »