Anoniem (16 jaar) in

Na mijn examens

Haai,
Mijn ouders hebben net na mijn examens aangekondigd dat ze gaan scheiden dus daar gaat mijn feestvakantie ze gaan scheiden omdat mijn vader al 7 maanden iemand anders heeft :(. Weet iemand hoe ik er toch een leuke zomer van kan maken? Trek het allemaal even niet meer.. thanks alvast voor de reacties

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat rot zeg dat je ouders gaan scheiden. Dan verheug je je op een leuke extra lange zomervakantie en dan gebeurt er dit. Ik ben het met Simon eens dat je moet proberen er toch een leuke zomer van te maken en lekker weg te gaan en leuke dingen te doen met vriendinnen. Het zal helaas niet altijd leuk en gezellig worden. Want een scheiding is gewoon Klote. Maar probeer er over te praten met vriendinnen en soms helpt een beetje afleiding ook. Weet dat je hier bij villapinedo altijd terecht kan met je verhaal en vragen. Liefs… Lees verder »

Simon
Simon
9 jaren geleden

He Anoniem!

Als je niet naar het feestje kan, haal je het feestje toch gewoon hierheen? –> Ga films kijken of uit met je vriendinnen, ga naar het strand, ga zwemmen, ga lekker weg van het huis en probeer je zo min mogelijk op de scheiding te focussen!!

Fijne vakantie!

Simon