Britney (14 jaar) in

Moet ik iets zeggen

Mijn ouders zijn nu zo’n 2 jaar gescheiden, het blijft moeilijk maar er is wel mee om te gaan. Helaas zit ik nu met een probleem; mijn vader moet soms werken als ik een weekend bij hem ben. Nou vind ik dat eigelijk wel prima ( het is meestal van 6-14 uur ) maar mijn moeder vind dat hij de hele tijd bij mij moet zijn als ik er ben. Nu wil ze dus dat ik met mijn vader hier over gaat praten, maar ik vind het niet zo fijn om met hem hierover te praten omdat ik het probleem niet zie. Maar ja, ze wil toch dat ik het doe omdat het niet ‘hoort’, heeft iemand advies of hetzelfde probleem gehad?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag Britney, Bedankt voor het delen van je situatie. Ik begrijp je heel goed dat je het probleem niet ziet. Alleen thuis zijn en verantwoordelijk zijn voor het huis voelt vaak heel fijn. Je kan dan doen wat je wilt en er is niemand die iets ervan zegt. Dit had ik dan heel vaak, maar zo voelt het bij veel tieners. Ik begrijp ook heel goed waarom je moeder het wel als een probleem ziet. Het is namelijk ook zo dat je vader verantwoordelijk voor je is als je bij hem bent. Als hij op werk is en er gebeurd… Lees verder »

Yannick
Yannick
9 jaren geleden

Hey Britney:-) Dankjewel voor je berichtje! Herkenbaar, want als ik bij mijn vader ben is hij soms ook nog even aan het werk. Ik vind dat ook niet zo erg. Hij zorgt er namelijk ook voor dat hij een goed gesprek met me aangaat en dat hij tijd genoeg heeft voor een gezellig hapje eten of een borreltje. Ik zie het probleem niet in mijn geval, en jij hebt dus eigenlijk hetzelfde. Ik snap heus wel dat je moeder eigenlijk hoopt dat jouw vader dan ook echt bij je is, zodat hij de zorg voor jou op zich neemt in… Lees verder »