Skip to content
Anoniem (13 jaar) in

Moet ik eerlijk zijn?

hoi ik ben een meisje van 13 en ik ga 1 keer in de 2 weken naar me vader en vorig weekend ook en toen waren me 2 stiefbroers er er lag ineens super veel wiet op de keuken tafel en ik zag me vader en me stiefbroers jointjes draaien en ik zag ze ook roken me vader zei tegen me zeg maar niks tegen je moeder anders krijgen we dag gezeik weer alleen ik weer nu niet wat ik moet doen moet ik eerlijk zijn tegen me moeder en het zeggen of moet ik haar er zelf achter laten komen ?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PleunCharlotteSuus Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Pleun

Hoi anoniem, Wat goed dat je hier je hart lucht! Ik kan me goed voorstellen stellen dat je het lastig vind om het te vertellen aan je moeder maar ook om het niet te vertellen. Ik wil je alleen mee geven dat het niet jouw taak is om dingen door te geven of te verzwijgen tussen je ouders. Zelf heb ik ook gezien dat mijn broertje wiet bij zich had en ik vond het ook lastig om te beslissen of ik dit wel of niet wilde delen. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik er niet tussen wilde staan. Ik heb… Lees verder »

Charlotte

Hoii Anoniem, Toen ik de titel van dit bericht las, was mijn eerste gedachte, Ja je moet altijd eerlijk zijn, maar na je berichtje te hebben gelezen weet ik het niet zo goed meer. Ik Kan me heel goed voorstellen dat jij dit heel graag aan je moeder wil vertellen, zeker omdat je vader heeft gezegd dat het niet mag omdat het je moeder het niet goed vind. Aan de andere kant, snap ik dat jij het niet wil vertellen omdat je je vader niet in de problemen wil brengen, Zeg ik dat goed? Ik kies er zelf eigenlijk altijd… Lees verder »

Suus

Ik denk dat je het moet zeggen tegen je moeder!