Anouk (12 jaar) in

Moeite

hoi allemaal,

mijn ouders zijn nu ongeveer 3 of 4 jaar gescheiden. ik heb er nog elke dag moeite mee, gelukkig wonen ze wel dicht bij elkaar (eerst was dat helemaal niet). ik vind wonen bij mijn moeder fijner dan bij mijn vader. dat komt misschien omdat ik bij mijn vader nog 2 stiefbroers heb die me in de weg lopen. en ik daardoor niet mezelf kan zijn. dat vind ik erg vervelend. ik wil soms wel is tegen papa zeggen dat ik er liever niet meer kom. alleen weet ik niet hoe… misschien dat jullie me kunnen helpen. alvast bedankt!

groetjes anouk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Heeii anouk. Ik snap je helemaal ik heb eigenlijk geen stief broers en ben al liever bij mijn moeder het hoeft niet perse door hun te komen dus…maar ik ging rond vragen aan andere vriendinnetjes met gescheiden ouders of gun dat ook hadden en ja hun hadden dat ook. Als je last hebt van je stief broers en je niet je zelf kunt zijn zou ik dat tegen je vader zeggen zo van papa ik vind mn stief broers aardis hoor maar ik kane zd er niet door zijn, en als je dat niet durft zou je ook een mailtje… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hallo Anouk, Wat goed dat je om advies vraagt! Ik kan me erg goed voorstellen dat je liever niet meer bij je vader thuis zou willen zijn in deze situatie. Het is echt vervelend dat je je zo rot voelt met je stiefbroers erbij. Er is niets vervelenders dan dat je ergens niet jezelf kunt zijn. Dat heb ik zelf ook meegemaakt. Je zegt dat je soms tegen je vader zou willen zeggen dat je niet meer langskomt, maar begrijp ik goed dat je vader niet het grootste probleem is? Want het is een flinke stap om te besluiten dat… Lees verder »