Anoniempje (13 jaar) in

Moeite met praten

Hoii villa pinedo,
ik heb een vraagje, mijn ouders zijn al 4 jaar gescheiden en mijn ouders hebben beide een nieuwe partner. ik ben het meest bij mijn vader, daar vind ik het gewoon fijner. Maar ik heb een beetje moeite met praten, bij me moeder krijg ik de kans er niet voor want mijn moeder praat alleen over zichzelf. bij mijn vader vind ik het gewoon lastig, hebben jullie tips? Want ik wil het wel heeeel graag veranderen

Groetjes Anoniempje

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NadineEmmasimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nadine
Nadine

Lieve Anoniempje, bedankt voor je berichtje op het forum. Toen mijn ouders gingen scheiden, heb ik er heel veel over gepraat en dat heeft mij goed geholpen om dingen een plekje te geven. Mijn broertje is helemaal geen prater en hij had het er eigenlijk nooit over. Zo is iedereen anders en doet iedereen het op zijn of haar eigen manier. Jij geeft aan dat je het lastig vindt om bij je vader te praten. Waarover zou je met hem willen praten? Het kan helpend zijn om eerst dingen op te schrijven, zodat je alles op een rijtje hebt voor… Lees verder »

Emma
Emma

Lieve Anoniem, Bedankt voor jouw berichtje op het forum! Wat vervelend om te horen dat je moeder alleen over zichzelf praat en dat het voor jou lastig is om iets over jezelf te vertellen. In je berichtje lees ik dat je het fijner vindt bij je vader, maar dat je het ook lastig vind om bij hem te praten. Hoe is de band tussen jou en de nieuwe partners van je ouders? Voel je je bij hun fijn en kan je met hun over dingen praten? Misschien dat je ook aan een van hun kan vertellen dat je het lastig… Lees verder »

simone
simone

Lieve Anoniem, Wat dapper van jou dat jij hier je verhaal deelt op het forum. Wat goed om te horen dat je een fijn plekje bij je vader hebt gevonden. Het lijkt me vervelend dat je de kans niet krijgt om te praten bij je moeder omdat ze alleen maar over zichzelf praat. Misschien dat je eens kan nadenken over bij wie jij je nog meer veilig voelt om dingen te delen zodat je regelmatig met diegene kan praten. Zelf vind ik het ook heel lastig om te praten, vooral over dingen die heel persoonlijk zijn. Ik kan dan soms… Lees verder »