Skip to content
Amy (14) in

Moeite met kiezen

Hoi allemaal,
Mijn ouders zijn nu ongeveer 8 maanden uit elkaar en we wonen nu sinds 2 weken apart. Ik heb er moeite mee om te kiezen tussen mijn ouders. Bij wie ik slaap of eet dingen in die richting. Ik zou graag willen weten hoe anderen kinderen dit doen.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ShaniaHannahSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Shania

Ik ga de ene week naar mijn moeder en de andere week naar mijn vader en soms als mijn vader in mijn moeders week jarig is ga ik gewoon even bij mijn vader op bezoek en anders om.

Hannah

Hoi Amy, ik ben zelf bijna 14 en mijn ouders hebben nu bijna 5 maanden geleden verteld dat ze gingen scheiden. Ten eerste je hoeft niet te kiezen tussen je ouders wie je het liefst vind!! Je moeder blijft je moeder en je vader blijft je vader. Mijn ouders hebben co-ouderschap dus ik ben iedere week maandag/dinsdag/woensdag ochtend bij mijn vader en dan woensdag middag/donderdag/ vrijdag bij mijn moeder en het weekend om en om, ik hoef dus zelf niet te kiezen maar ik vind het wel altijd lastig dat ik mijn moeder/vader niet iedere dag zie. Misschien kun je… Lees verder »

Sanne

Hoi Amy, Wat goed dat je dit bericht op het forum hebt gedeeld! Ik denk dat heel veel kinderen van gescheiden ouders zich zullen herkennen in jouw situatie. Toen mijn ouders gingen scheiden voelde het voor mij ook alsof ik de hele tijd een keuze moest maken tussen beide ouders. Dat gevoel is eigenlijk nooit echt verdwenen, maar ik ben erachter gekomen dat het heel erg helpt als je dit gevoel aangeeft bij je ouders. Wat ik merkte was dat het in het begin voor zowel je ouders als jezelf even zoeken is naar de beste regeling, wat slapen en… Lees verder »