Marley (13) in

Moeilijk contact met mijn vader

Hoi allemaal!
Ik ben Marley 13 jaar.
Ik ben blij dat deze link bestaat!
Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 8 was. De eerste 2 jaar was ECHT heel moeilijk!! Daardoor heb ik een coach gekregen. Voor mij werkte het maar voor me vader niet. We hebben nooit echt goed contact gehad. Laatst met 2e kerstdag ochtend hadden we een beetje ruzie over m’n stief moeder. Dat het voelt alsof ZIJ zijn nummer 1 is. Ik vind dat heel moeilijk om daar over te praten met me vader. Maar daarna viel hij eigenlijk weer terug in het gedrag van 2018. Alsof er geen jaren voorbij zijn gegaan! Hij zei dat ik maar zou moeten na denken of ik daar nog wel wil komen. En als ik is een x iets leuks heb op zijn weekend dan zegt ie zo van: ja dan zie ik je weer het weekend niet! Terwijl hij mij ook altijd afzegt en daar heeft ie ook geen spijt van!!!!
Dus mijn vraag is: wat moet ik hiermee doen?!?! Ik ben al 5 jaar verder en ik weet het nogsteeds niet!
Dankjullie wel voor ’t lezen!

Liefs,
Marley

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fien
7 dagen geleden

Hey Marley! Allereerst wat dapper van je dat je je verhaal durft te delen! Dat vind ik heel knap van je. Wat vervelend dat je zo weinig contact hebt met je vader. Toen ik zo oud was als jij had ik ook weinig contact met mijn vader, en dan hadden we ook veel discussies over mijn stiefmoeder. Erg vervelend. Het is ook heel frustrerend dat je het gevoel krijgt alsof je niet zijn nummer 1 bent. Wat ik toen heb gedaan is, ik heb met mijn moeder een lange brief geschreven, waarin ik alles waar ik last van had had… Lees verder »

Lisa
7 dagen geleden

Hey lieve Marley, Wat fijn dat je het Forum van Villa Pinedo hebt gevonden!! Je zegt dat de eerste twee jaar na de scheiding heel erg moeilijk waren. Wat vervelend dat dit zo moeilijk is geweest. Ik herken dat heel erg, toen ik 10 was gingen mijn ouders gescheiden en dat vond ik ook heel lastig. Je stelt een hele goede vraag. Want wat moet je hier nou inderdaad mee doen? Ik zal proberen een paar tips geven. Misschien heb je er iets aan. 🙂 Eigenlijk ben ik ook wel benieuwd wat jij het liefste zou willen? Je schrijft dat… Lees verder »