Stijn (8) in

Moeilijk bij vader thuis

Ik vind het moeilijk bij mij vader maar mij stiefmoeder is eigenlijk heel irritant en ik weet niet wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
1 maand geleden

Lieve Stijn, wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo heb gevonden om je verhaal te delen en je vraag te stellen. Je vertelt dat je het moeilijk vindt bij je vader en dat je stiefmoeder heel irritant is. Ik kan me goed voorstellen dat je dan niet goed weet wat je moet doen. Ik weet natuurlijk niet precies wat jouw situatie is. Woon je altijd bij je vader of woon je ook weleens bij je moeder? En hoe lang ken je je stiefmoeder al? In elk geval is het lastig als je het niet goed kan vinden met… Lees verder »

Emily
1 maand geleden

Wow Stijn! Ik heb dezelfde situatie! Ik bespreek het altijd met mijn moeder. Als ik het lastig heb mag ik haar altijd bellen. Ik hoop dat ik zo kan helpen!
Je kan het!❤️

Pleun
1 maand geleden

Hey Stijn, wat goed dat je deelt dat je het moeilijk hebt bij je vader thuis en jij je stiefmoeder irritant vind. Hoe komt dat dat je het moeilijk hebt? En heb je dit al eens met je vader (of bij je moeder) gedeelt? Ik heb het zelf een tijdje moeilijk gehad bij mijn moeder thuis toen zij een nieuwe vriend kreeg. Dit kwam omdat ik heel erg moest wennen aan haar nieuwe vriend en ik het stom vond dat ik geen tijd alleen met mijn moeder had. Dit durfde ik alleen niet te vertellen! Later heb ik een briefje… Lees verder »