() in

Moeder vertellen

Hoi allemaal, mijn ouders zijn al sinds mijn 3e ofzo gescheiden en ik heb er niet zo veel last van gehad. Maar de laatste tijd wel. Ik denk erover om bij mijn vader te wonen, maar ik durf het niet te zeggen. Alleen tegen mijn vader zelf en zijn vriendin. Tegen mijn moeder durf ik het niet te zeggen, ik ben bang voor haar reactie. Ik heb gepraat met mijn vader en met zijn vriendin en die vinden dat ik er met mijn vertrouwenspersoon over moet praten, maar dat kan ik niet. Niet zelf.
Mijn vader zei dat mijn moeder dacht dat ik autistisch was, terwijl dat niet waar was. En daarom had mijn moeder mij en mijn zusje zomaar meegenomen naar een andere stad. Nu ben ik 12, en mag ik het zelf beslissen, maar ik durf het niet te vertellen zoals ik al zei aan het begin. Ik heb gezegd tegen mijn vader dat ik het fijn zou vinden dat hij (en het liefste zijn vriendin ook) meegaan naar mijn vertrouwenspersoon om te vertellen dat ik bij mijn vader wil wonen.
Ik ben echt heel bang voor mijn moeders reactie en die vaan haar vriend.
Ik en mijn moeder hebben de laatste tijd ook niet zo’n goede band. Ik mag amper wat en dan vindt ze het gek dat ik het stiekem ga doen. Mijn vader zegt ook dat ik dan op tijd moet zeggen wat ik wil omdat hij het mij niet gunt dat ik mijn moeder ga haten. En ik denk dat mijn moeder (als ik het vertel) dat ze dan poeslief gaat doen waardoor ik spijt krijg van mijn beslissing.
Alsjeblieft help mij!!! Ik ben echt bang op deze manier
Groetjes van mij (in angst😵😳😖😭😟)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments