Moeder verliefd

Ik ben misschien een rare vraag maar ik denk dat mijn moeder verliefd ofzo is op een andere man. Het is al 27 jaar haar “beste vriend” maar ze worden steeds kleffer lijk wel! Ze lijkt een verliefde puber, ze appt alleenmaar met hem en alle gesprekken gaan over hem en zijn gezin. Hij is zelf ook gewoon getrouwd maar dat staat ook op stuk lopen… ik ben zo bang dat er meer achter zit dan alleen vriendschap. Wat moet ik doen?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NadineSemMisha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Misha
Advies van jongeren
Misha

Hoi Anoniem, Wat goed dat je jouw vraag hier stelt! Ik kan me goed voorstellen dat het gek is om je moeder zo te zien. Mijn vader heeft ook een nieuwe vriendin en dit vond ik in het begin heel raar. Hij wilde opeens alles met haar samen doen en zij was vaak bij ons thuis. Ik was een echte papa’s kindje en vond het lastig om hem te moeten delen. In het begin heb ik ook erg opstandig gedaan. Pas later zag ik in dat mijn vader heel gelukkig was met haar. Pas laat ben ik het gesprek met… Lees verder »

Leeftijd
22
Sem
Advies van jongeren
Sem

beste anoniem
ik snap je echt wel en zo iets heb ik ook gehad het beste is om af tewachten en wachten tot dat jij denkt nu moet ik het vragen want ik wil het NU weten dan vraag je het kijken wat ze zegt maar je moet er niet van uit gaan dat het zo is

Leeftijd
9
Nadine
Advies van jongeren
Nadine

Hoi Anoniem bedankt voor je berichtje op het forum. Ik vind het helemaal geen rare vraag, ik begrijp heel goed dat het raar is om je moeder zo te zien. Mijn moeder had al een nieuwe vriend toen ze nog samen was met mijn vader maar in die tijd heb ik niets aan haar gemerkt. Toen ze het vertelde kwam het dus als een grote klap. Dat heeft gezorgd voor een breuk in onze relatie. Mijn moeder en ik waren altijd 4 handen op 1 buik, maar toen was mijn vertrouwen in haar behoorlijk beschadigd. Dit weet mijn moeder en… Lees verder »

Leeftijd
26