Daylee (11 jaar) in

Moeder veel bij vriend

hoi ik ben Daylee en mijn situatie zit dus zo ik wil graag meer naar mijn moeder maar zij woont nu zowat bij haar vriend. ik vind het best wel moeilijk om bij die vriend te zijn en had daar ook een heel gênant moment met zijn zoon. maar ik wil dus meer naar mijn moeder zonder dat ik naar die vriend hoef/moet. mijn moeder heeft een eigen huisje maar vind het daar niet gezellig en zit daar dan altijd alleen op de bank. wat moet ik doen?!?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
20 dagen geleden

Hey Daylee, Wat fijn dat je het Villa Pinedo forum hebt gevonden en hier nu je vraag stelt. Je beschrijft dat je graag je moeder vaker zou zien, maar dat je moeder veel bij haar vriend is. Je zou graag je moeder vaker alleen zien, maar ze is ook niet zo vaak in haar eigen huis. Ik begrijp je situatie heel goed, omdat ik iets heel vergelijkbaars heb meegemaakt. Mijn moeder heeft na de scheiding verschillende keren een partner gehad waar ze veel tijd bij doorbracht, soms was ze hier weken achter elkaar, en dan zag ik haar weinig. Ik… Lees verder »

Cathy
20 dagen geleden

Hoi lieve Daylee! Wat dapper en goed van je dat dit hebt gedeeld op dit forum. Je vertelt dat je moeder een nieuwe vriend heeft, maar dat je liever je moeder vaker alleen zou zien. Wat een goede vraag, en je bent niet de enige die hier mee zit. Mijn moeder had erg snel nadat mijn ouders uit elkaar waren ook al een nieuwe vriend. Dit was voor mij erg snel en ik was nog niet aan het idee gewend dat mijn ouders een nieuwe partner zouden krijgen. Ik had er ook helemaal geen zin in! Bij mij heeft het… Lees verder »

Stan
20 dagen geleden

Lieve Daylee, Bedankt voor je vraag op ons forum en wat superfijn dat je ons hebt gevonden! Ik begrijp dat je graag naar je moeder wil maar dat zij bijna altijd bij haar vriend is. Jij vindt het niet prettig om bij die vriend te zijn, maar je wil wel graag naar je moeder toe. Dat vind ik erg vervelend voor je en ik leef ontzettend met je mee. Zelf heb ik niet precies hetzelfde meegemaakt als jij, maar ik herken wel veel van wat je zegt. Niet mijn moeder, maar mijn vader kreeg al snel na de scheiding een… Lees verder »