Liv (10) in

Moeder praat stom over vader en ruzies

Hii,
ik heb het soms moeilijk met als mijn moeder stomme dingen praat over mijn vader. De slechte voorbeelden zijn altijd van me vader, ze houdt er de laatste tijd rekening mee, maar alsnog. En thuis is het ook nog moeilijk, mijn broer en moeder hebben elke dag ruzie, en ik wil mijn gevoelens delen aan iemand. Een buddy, waarmee je kunt chatten en alles met dat. Maar dan moet mijn ouder ( op mijn telefoon ) het goedkeuren, en het is ook nog eens me tante! Als mijn moeder nou gewoon die app voor mij deed.. Mijn vader is vreemdgegaan, wat is jouw situatie? Of gebeurt het juist nu? Laat het me weten, en we kunnen praten. Heeft iemand nog tips voor het stomme gepraat van me moeder over me vader?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nova
2 maanden geleden

Dat is naar, ik snap en voel je gevoelens bij mij het zelfde maar dan met grote broers er bij
ik heb dat er een advocaat bij moet zij als ze praten met elkaar het is niet te geloven maar stom en vervelend dat ik dat hoor wat er nog meer bij kinderen gebeurt. succses liv Groetjes Nova

Robin
2 maanden geleden

Hee Liv, wist je dat je geen toestemming nodig hebt van je ouders om met een Buddy te praten? Het enige wat je moet hebben is een werkend, eigen e-mailadres en een telefoon/tablet om de app op te kunnen downloaden. Je kunt een pincode instellen, zodat je ouders niet op de app kunnen komen en je kan zelfs een games pincode instellen, zodat hij naar een spelletjes website gaat.

Ik hoop dat het lukt!!

Britt
2 maanden geleden

Hi lieve Liv, Wat fijn dat jij jouw vraag hebt gesteld op het forum, dankjewel daarvoor! Ik kan mij goed voorstellen dat je het jammer vind dat je de Villa Pinedo app niet mag downloaden. Misschien kun je je ouders uitleggen wat Villa Pinedo precies is en hoe het jou zou kunnen helpen? Wellicht willen ze er dan toch nog eens over nadenken. Wat vervelend dat jouw moeder en broer elke dag ruzie hebben, dat lijkt me niet fijn voor jou. Zijn er dingen die je zou kunnen doen waardoor je er minder mee bezig bent? Het hielp mij bijvoorbeeld… Lees verder »