Tess (8) in

Missen andere ouder

Als ik bij me moeder ben mis ik me vader en ook andersom .

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amy
Amy
10 dagen geleden

Hoi lieve Tess ik heb het ook het is echt niet fijn ik kan je wel een tip geven en dat is dat je bij je vader een foto van je moeder hebt en ook andersom ik wens je heel veel succes je kan het

Nicky
1 maand geleden

Lieve Tess, Wat super fijn dat je je weg naar het forum hebt gevonden en dat je deze vraag stelt. Dankjewel daarvoor! Ik vind het vervelend om te horen dat je een van je ouders heel erg mist wanneer je bij de ander bent. Ik denk namelijk dat heel veel kinderen dit gevoel herkennen, waaronder ik zelf ook. Ik miste mijn moeder vroeger altijd heel erg wanneer ik bij mijn vader was en dit was dan ook vooral in het begin van de scheiding. Ik vond het maar gek ineens in een nieuw huis zonder een van je ouders, misschien… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Nicky
Florine
1 maand geleden

Hee lieve Tess, Wat fijn dat je dit hier deelt, ik denk namelijk dat heel veel kinderen dit gevoel herkennen! En dat gevoel is helemaal niet fijn. Zelf heb ik hier ook heel lang last van gehad, zelfs toen mijn ouders al een tijdje uit elkaar waren. Ik voelde me hierdoor ook wel eens alleen bij papa of mama, heb jij dat ook? Hier zijn een paar tips die mij hebben geholpen: Vertel je ouders dat je hiermee zit en dat je dat lastig vindt. Zij zullen dan ook beter begrijpen waarom je soms bijvoorbeeld wat meer teruggetrokken bent. Bellen… Lees verder »

Tess
1 maand geleden
Reply to  Florine

Hi Florine,

Super bedankt voor je snelle antwoord en tips. Eigenlijk doe ik ze allemaal al. Alleen het bellen niet omdat ik daarna meestal nog verdrietiger ben.