Cathy (11) in

Mis papa supererg

Ik mis mijn papa echt SUPERERG mijn moeder heeft nu ook een vriend en dat maakt de situatie alleen maar moeilijker. Help me wat moet ik doen? Cathy

8
Reacties

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Jamie-lynnFloorCathyToscakaylee Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Jamie-lynn
Jamie-lynn

Heyy dat us niet fijn je moet proberen om het rustig en netje uitteleggen aan je ouders als je dat niet durft schijf een brief xxx jamie❤️❤️

Floor
Floor

Lieve Cathy, ik kan me voorstellen dat je dat vervelend vindt! Ik zou het ook niet leuk vinden als ik mijn familie niet mocht zien. Maar ik vind het wel heel knap van jou dat je dat al vaker tegen je moeder hebt gezegd!. Heb je hier al eens over gepraat met je vader? Of is er misschien iemand ander met wie je het erover zou kunnen hebben. Je juf op school bijvoorbeeld? Villa Pinedo heeft ook een aantal Open Brieven waarin kinderen en jongeren vertellen hoe zij zich voelen. Misschien zou je het een idee vinden om deze aan… Lees verder »

Cathy
Cathy

Lieve Floor, ik heb al vaker tegen mijn moeder gezegd dat wat zij doet niet is wat ik wil. Maar ze gaat gewoon door met wat ze zelf wil en ik mag mijn opa, oma en de enigste zus van mijn moeders kant een maand niet meer zien, mijn vaders familie zie ik bijna nooit.

Floor
Floor

Hoi lieve Cathy, Wat fijn dat je het forum hebt weten te vinden! Ik ben zelf ook een kind van gescheiden ouders en mijn vader had ook heel snel een nieuwe vriendin. Mijn moeder kreeg pas later een nieuwe vriend, maar was voor die tijd vaak van huis weg. Ik miste haar daardoor ook heel erg, dus ik kan me voorstellen hoe jij je moet voelen! Ik weet niet hoe vaak je bij je moeder en hoe vaak je bij je vader bent, maar je bent op een leeftijd dat jij best tegen je ouders mag zeggen waar jij behoefte… Lees verder »

Tosca
Tosca

Hoihoi Cathy, ten eerste super stoer dat je dit hier deelt en je verhaal deelt. Zijn er manieren om contact te hebben met je vader? Misschien dat je soms lief filmpje/berichtje op de mobiel van je moeder kan sturen? Wat ook mooi kan zijn is een lieve brief naar je vader, dat zou hij denk erg mooi vinden en die kan je dan naar zijn adres sturen. Als je op een sport zit kan je misschien vragen of je vader komt kijken. Ik zou ook wat over mezelf delen. Mijn ouders zijn gescheiden vanaf mijn tweede. In het begin had… Lees verder »

kaylee
kaylee

lieve cathy, wat fijn dat je jouw vraag met ons wilt delen. wat vervelend dat je je vader zo erg mist. ik herken dat gevoel wel, ik mistte mijn vader ook altijd wanneer ik naar mijn moeder toe ging, ik vond dit nooit leuk. mijn moeder werd ook altijd boos als ik moest huilen omdat ik papa mistte. toen ben ik op een gegeven moment gaan proberen om dingen te gaan doen die ik leuk vond wanneer ik bij mama zou zijn. en wat voor mij ook heel veel hielp was een luisterboek voor als ik ging slapen. ik mistte… Lees verder »

Anna
Anna

Hey Cathy! Goed dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum! Ik vind het heel erg om te horen dat je je vader zo erg mist. Ik vond het ook heel lastig vlak na de scheiding dat ik telkens één van mijn ouders moest missen. Toen heb ik dit tegen ze gezegd en hebben we samen afgesproken dat ik altijd bij de ouder langs mocht gaan waar ik op dat moment niet was (als dit uitkwam natuurlijk). Dit zorgde ervoor dat ik mijn ouders minder miste, want als ik ze miste kon ik ze gewoon zien of bellen. Misschien… Lees verder »

Jesse
Jesse

hoi cathy mijn ouders zijn zelf ook gescheiden en ik heb ook een stief vader, als je er last van hebt dan kan je als je een goede band met fammilie hebt (moeder opa en oma of iemand anders) dan kan je er mee praten wat je dwars zit, of naar een kinder psygoloog, ik hoop dat dit je geholpen heeft, groetjes jesse