Sa (19 jaar) in

Mis mijn vader

ik heb een probleem..
ik en mijn vader waren 2 handen op 1 buik. maar sinds een paar maanden is die getrouwd met een filippines vrouw. die ik gewoon niet vertrouw.
mijn vader spreekt me niet doet de raarste dingen schreeuwd scheld zonder een reden tegen me ik hem paar keer geblokt heb voor wat rust geen reacties gegeven heb

maar het mij echt dwars zit en pijn doet ik me vader mis maar ik die vrouw niet vertrouw. ik weet het niet meer ben kapot

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jessy
24 dagen geleden

Hee lieve Sa, Wat klinkt het allemaal heftig voor jou zeg, ik ben echt heel blij dat je dit met ons wil delen, dankjewel daarvoor. Mijn moeder heeft een tijdje gedate met een man die ik bijna niet kende en in die tijd sprak ik haar ook bijna nooit (ik was toen net het huis uit). Ik vond dit ook super moeilijk en miste haar. Wat ik toen heb gedaan is haar een brief geschreven met daarin vragen en hoe ik mij voelde. In de brief heb ik juist niemand de schuld gegeven maar het echt bij mijzelf gehouden. Dus… Lees verder »

Bas
Bas
25 dagen geleden

Hi Sa, Allereerst, wat tof dat je dit op het forum wilt delen! Er zijn er vast meer die dit in 1 of andere vorm ervaren. Wat super vervelend dat jij en je vader nu niet meer zo goed gaan samen. En het is natuurlijk helemaal niet leuk als dit komt door veranderingen van buitenaf. Misschien weet je vader ook niet zo goed hoe hij moet omgaan met deze nieuwe situatie, en probeerd hij het wel maar komt het er gewoon niet helemaal lekker uit. Ik kan mij in ieder geval voorstellen dat hij dit ook allemaal liever anders ziet.… Lees verder »