anoniem (15 jaar) in

Mijn woonsituatie

Heey umh,ik woon 5 jaar bij me vader maar de laatste tijd is er alleen maar ruzie ik heb in die 5 jaar 2 jaar geen contact gehad met me moeder sinds 2 jaar weer wel ik heb het erg leuk bij haar en sinds kort is onze band sterk geworden zei woont 30 kilometer van mij af met haar vriend en zusje ik vind dat super stom en ik mis me moeder en zusje ik heb de laatste tijd zo veel ruzie met me vader dat ik niet zeker weet of ik nog bij hem wil wonen naar ik ben bang hem alleen te laten en van voetbal zal afmoeten en van school zal moeten wisselen
hebben jullie tips?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SelenaDaniëlle Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Selena

Lieve anoniem, Wat ontzettend goed en dapper dat jij hier je vraag en verhaal deelt! Ik begrijp ook heel goed dat dit een enorm lastige situatie is voor jou, voelt het voor jou ook alsof je er middenin zit? Wel heel mooi om te horen dat je het contact met je moeder weer terug hebt en dat dit ook goed verloopt, dat is in ieder geval heel positief! Ik heb een aantal jaar terug er ook voor gekozen om bij mijn moeder te gaan wonen, maar dat kwam niet omdat ik ruzie had met mijn vader. Het liep gewoon niet… Lees verder »

Daniëlle

Lieve anoniem, Wat ontzettend dapper dat je je vraag hier op het forum stelt. Je verhaal heeft eigenlijk twee kanten: aan de ene kan is het erg vervelend dat je ruzie hebt met je vader, aan de andere kant is de band met je moeder wel weer versterkt. Ik snap heel goed dat je weer naar je zusje en moeder wilt. Dat wil niet zeggen dat je je vader dan helemaal in z’n sopje moet gaar laten koken. Ik denk daarom dat het goed is dat je, hoe ontzettend moeilijk dat ook is, gaat praten met je vader over de… Lees verder »