Belle (12 jaar) in

Mijn vriendin

Hoi ik ben Belle,
Mijn ouders zelf zijn niet uit elkaar maar die van mijn vriendin wel,
Mijn vriendin isis haar ouders zijn al lange tijd uit elkaar sinds zij 1 was ongeveer. Isis haar moeder heeft sinds zij 2 is een nieuwe vriend en isis wil haar bio vader niet zien omdat ze daar gewoonweg geen behoefte aan heeft. Isis haar stief vader en haar moeder zijn sinds 2 weekjes uit elkaar maar voorheen maakten zij al veel ruzie. Isis haar “vader” was vaak weg en isis moeder huilde vaak en isis hoorde dat maar steeds aan en haar moeder had geen mensen waarmee ze dat kon uiten. Isis huilde zichzelf in slaap en gumde op haar pols bij haar aders zij heeft meerdere malen ook andere zelf moord pogingen gehad… Kan ik haar helpen met iets of iets doen voor haar? Ik vind het zo erg voor haar!! Ik denk echt dat ze hulp nodig heeft want ze doet het nog steeds!!

X Belle

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
10 jaren geleden

Hoi Belle, Fijn voor je vriendin dat je er zo voor haar bent. Ik kan oprecht zeggen dat dat een groot verschil maakt. Ik ben namelijk in een soortgelijke situatie geweest. Door mijn thuissituatie gedreven in een diep gat van depressie. De reden dat ik nu leef is de vriendin die ik toendertijd had. Zij praatte elke pauze met mij en hielp mij er achter te komen wat ik wilde en hoe ik mijn situatie voor mij veiliger kon maken. Heel belangrijk hierbij is een vertrouwenspersoon op school hebben. Die wist beter met mijn verhalen te dealen natuurlijk, maar voornamelijk… Lees verder »

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi Belle, Allereerst wil ik even tegen je zeggen dat ik het onwijs lief van je vind dat je dit berichtje plaatst omdat je je zorgen maakt over je vriendin Isis. Ze zal heel blij zijn dat ze zo’n lieve vriendin heeft! 🙂 Als ik zo je berichtje lees, dan denk ik dat Isis het niet makkelijk heeft. Blijkbaar worstelt ze nogal met haar gevoelens. Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt om haar. Maar de problemen die zij heeft, kan jij niet voor haar oplossen. Het enige wat je zou kunnen doen, is met haar praten en… Lees verder »