Anoniem (17) in

Mijn vriend voorstellen

Mijn ouders zijn sinds ik 14 ben gescheiden en doordat er grote verschillen zitten in de opvoeding van mijn vader en mijn moeder woon ik bij mijn vader en mijn zus bij mijn moeder. Ik zie mijn moeder één avond in de week, dan ga ik daar altijd eten. Nu heb ik sinds kort een relatie en ik wil graag mijn vriend voorstellen aan mijn moeder en zus, maar doordat ik daar dus niet woon weet ik niet goed hoe ik dat aan moet pakken. Heeft iemand misschien advies?

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Bo PeelenDemyAnoniem Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Bo Peelen

Zeg het gewoon en stel haar voor alsof je daar gewoon woont

Demy

Hallo! Wat fijn om te horen dat je wat aan mijn advies hebt en dat ik je kan helpen! Ik snap dat je het gevoel hebt dat het awkward gaat worden als je jouw vriend mee neemt naar je moeder als je haar niet zo vaak ziet. Dat gevoel had ik ook heel erg! Mijn vader is een stuk strenger dan mijn moeder waardoor ik ook erg zenuwachtig was toen mijn vriend mee ging eten. Ik heb het ook een tijdje uitgesteld omdat ik niet wist hoe mijn vader zou reageren of zich zou gedragen. Hij kon soms nogal stomme… Lees verder »

Anoniem

Hallo Demy,
Heel erg bedankt voor je reactie en advies, ik heb mijn moeder inderdaad verteld over mijn nieuwe relatie en ik wil hem graag uitnodigen om te komen eten, ben alleen bezorgd dat het een beetje awkward gaat worden doordat ik mijn moeder zo weinig zie. Als ik mag vragen hoe ging dit bij jou? Nogmaals bedankt voor het helpen!

Demy

Hallo! Wat leuk dat je Villa Pinedo gevonden hebt en ons om advies komt vragen! Ik begrijp dat je niet zo goed weet hoe je dit kan aanpakken als je jouw moeder maar 1 keer in de week ziet. Ik had dit hetzelfde alleen dan bij mijn vader. Ik woonde bij mijn moeder en kwam eigenlijk ook maar 1x in de week bij mijn vader. Ik heb mijn vader toen verteld dat ik een relatie had waardoor hij erg nieuwsgierig was naar wie hij was. Ik heb toen gevraagd aan mijn vader of mijn vriend een keer mee mocht komen… Lees verder »