pleziertje (11 jaar) in

Mijn verjaardag

Hallo,
mijn ouders zijn al 2 jaar uit elkaar.Dat is nog altijd moeilijk maar het best van alles is dat ik mijn verjaardag bij mijn vader moet vieren na 11jaren zonder mijn mama.
Van mijn vader mag ik hem de helft bij hem en de helft bij mijn moeder waar ik blij mee ben maar mijn papa zijn vriendin is koppig ze is jaloers op mijn mama en daarom moet ik daar de gevolgen van dragen (ik en mijn papa’s vriendin haten elkaar)zij wil dat ik mijn verjaardag bij mijn mama NIET vier heeft imand mss tips het liefs voor 30 dec. want dan word ik 12 veel groetjes pleziertje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hi Pleziertje! Wat stom dat je de dag die om jou draait niet kan vieren op de manier die jij wilt. Daarom vind ik het antwoord van Femke heel erg goed, zij heeft echt een punt. Hopelijk kun je op die manier er voor zorgen dat jij je verjaardag eens bij je moeder kunt vieren. Je zou ook eens rustig met je vader kunnen gaan zitten en met hem praten. Want je geeft aan dat je van papa de helft bij hem mag zijn en de helft bij je moeder. Als jij dan dit jaar je verjaardag bij je moeder… Lees verder »

Femke
Femke
8 jaren geleden

Hoi, Ik zou eens bij je ouders navragen wat er in het ouderschapsplan staat. Als daarin staat dat elke ouder de wens heeft om de ontwikkeling van de banden van elk kind met de andere ouder te bevorderen (volgens mij is dit in bijna elk plan zo wanneer je ouders co-ouderschap hebben), dan kun je ze daarop wijzen en zeggen dat je verjaardag voor de helft bij je moeder vieren je band met haar bevordert. Ik denk dat de vriendin van je vader dan niet meer zo veel te zeggen heeft. Ik hoop dat je het snapt en dat je… Lees verder »