A. (0 jaar) in

Mijn verhaal

Hoi allemaal
Ik schrijf deze brief omdat ik het even niet mee weet mijn hoofd zit vol met allerlei gebeurtenissen
Mij ouders zijn sinds ik 3 jaar was gescheiden nou woon ik bij me moeder en me broers maar die behandelen me gewoon als vuil mijn eigen broer vindt dat ik niet hoor te leven of dat ik nooit zijn broertje moest zijn en vaak slaat hij mij met een riem of met zijn vuisten of in het ergste gevallen hij kilt me of bedreigt me met de dood sinds groep 2 werd ik al gepest op de basisschool ik heb nooit vrienden gekent tot groep 8 niemand wou letterlijk met me spelen of praten omdat ik huilde vaak opschool doordat ik dat deed kreeg me moeder dat ook te horen opschool me moeder vondt dat ik me als een meisje gedraagde ze sloeg me of tufde in me gezicht nooit begreep ze dat ze me pijn deed bijvoorbeeld een keer was ik aan gereden door een scooter natuurlijk had ik verwondingen dus vroeg school mij of ik naar huis wilde ik maar ik wou dat niet maar alsnog toen ik thuis kwam kreeg ik klappen met een kabel van een tv ze vondt ziekenhuis niet noodzakelijk ik bleef gewoon 2 weken met pijn zonder medische hulp
Ik wil dit niet meer ik wil gewoon liefde en vrijheid kennen en ouders die me liefde geven niet haten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
meisjeee
meisjeee
8 jaren geleden

wooow heftig hoor..
ik ben er erg van geschrokken toen ik dit las maar ik denk dat je het best met iemand moet gaan pratenn.
op mijn oude school hadden ze speciale mensen om mee te praten en dat werd dan niet tegen mijn ouders gezegt misschien heb jij dat ook en ik denk dat het wel heel erg zal helpen.

Bob
Bob
8 jaren geleden

Beste A. Bedankt dat je dit bericht op ons forum hebt geplaatst. Dat was zeker voor jou heel moeilijk, maar het laat zeker zien hoe dapper jij bent. Dit is zeker geen verhaal van niks. Ik was geschokt toen ik alle gebeurtenissen zag die jij hebt verteld in je verhaal. Daar moet zeker iets aan veranderen. Je hebt helemaal gelijk dat je liefde en vrijheid wilt hebben en dat je dat nu niet krijgt is heel erg. Elk kind hoort dat te krijgen van zijn familie en daar horen de dingen die jij in je verhaal schrijft zeker niet bij.… Lees verder »

Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hoi A., Wat een heftig berichtje zeg! En wat knap van je dat je dat hier durft te vertellen! In een situatie als deze is het helemaal niet gek wanneer je het allemaal even niet meer weet. Soms kan het moeilijk zijn om met andere mensen over dit soort problemen te praten, maar zelf denk ik dat het in dit geval wel heel belangrijk is, al is het maar met een goede vriend of vriendin. Vaak is dit iets makkelijk om het erover te hebben dan met iemand anders. Ik begrijp uit je berichtje dat je nog wel contact hebt… Lees verder »

meisje
meisje
8 jaren geleden

omgg dat is wel echt erg, weet je er zijn vast ook mensen die van je houden! je moeder houd vast heel veel van je maar zit nog in een dip… en je broers… ik heb ook zo’n broer en op zich hij heeft 1 keer gezegd dat ie van mij houd dus jou broers doen dat ook! x