Car (13 jaar) in

Mijn verhaal

hi

mijn ouders zijn een jaar uit elkaar en ik wissel af per week maar ik weet dat ik het niet zo fijn vind. ik wil bij mijn moeder wonen want daar voel ik me gewaardeerd. maar daar heb ik een stiefvader die ik echt niet mag(hij is meerdere keren vreemdgegaan) . en bij mijn vader is de stief moeder wel aardig maar ik voel me daar gewoon heel ongelukkig en mijn pa besteed alleen nog maar aandacht aan zijn nieuwe vriendin. normaal kan ik overal mee praten met mijn bestfriend maar dat kan nu niet want mijn stiefvader is haar vader (ik kan niet zomaar zeggen dat ik haar vader niet mag) en zij is eigenlijk mijn enige vriendin. mijn moeder weet wel dat ik graag bij mijn vader wil wonen en dat ik mijn stiefvader niet zo leuk vind. maar ik ben bang dat ik mijn vader kwets want hij heeft zoveel voor mij gedaan.

dankjewel dat ik mijn verhaal hier kwijt kan❤️

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Leonora
Leonora
1 maand geleden

Hi Car, Wat dapper dat je je verhaal hebt gedeeld op het forum! Als ik het goed begrijp wil je wel bij je moeder wonen, maar is dat lastig omdat je niet zo goed overweg kan met je stiefvader. Ik herken dit best wel, toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg vond ik dat ook niet leuk en wist ik niet goed hoe ik daarmee om moest gaan. Wat mij geholpen heeft is het gesprek met mijn vader erover aan gaan, en rustig te vertellen hoe ik me voelde. Ik heb eerst opgeschreven wat ik kwijt wilde erover, dat maakte… Lees verder »

Car
Car
1 maand geleden
Reply to  Leonora

Heel erg Bedankt voor de tip

Fardau
Fardau
1 maand geleden

Lieve Car, Wat vervelend dat jij je zo voelt en wat goed dat jij hier op het forum een berichtje zet! Als ik het goed begrijp wissel jij nu om de week van huis, maar wil je liever bij je moeder wonen. Maar daar voel jij je niet fijn, omdat je jouw stiefvader niet leuk vind. En bij je vader voel je je ook niet fijn, want hij heeft een vriendin waar hij meer aandacht aan besteed. Wat vervelend voor jou zeg! Ik heb dit ook gehad, mijn vader heeft ook een nieuwe vriendin waar hij erg veel aandacht aan… Lees verder »