Bo (9 jaar) in

Mijn verhaal

hoi
mijn ouders zijn nog niet eens gescheiden maar mijn vader heeft al en vriendin en mijn moeder is nog best emotioneel door de scheiding onze hond is net gestorven aan kanker en ik ben al twee keer dit jaar van school geswitcht en mijn ouders moeten allebei zoeken naar een huis want mijn vader huurt en huis en mijn moeder woont in een te groot huis om in te blijven wonen ik ben 6 dagen in de 2 weken bij mijn vader en 8 dagen bij mijn moeder en ik zit net op een nieuwe school en heb een coach maar dat stopt ook en dan voelt het alsof ik gelijk boos wordt bij een grapje ik denk dat ik een eetstoornis hebt maar mijn moeder wil me niet geloven en wil me dus ook niet laten testen
heb je nog tips laat het weten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Manon
6 maanden geleden

Hey lieve Bo, Wat knap dat je deze vragen durft te stellen en wat fijn dat je ons forum hebt gevonden. Jeejtje, wat een lastige situatie! Het klinkt wel heel herkenbaar. Mijn ouders zijn 3 jaar geleden gaan scheiden omdat mijn moeder was vreemdgegaan. Meteen nadat ze gingen scheiden kreeg mijn moeder een relatie met de man waarmee ze vreemd was gegaan. Ik vond dit heel erg moeilijk. Opeens moest ik wennen aan een nieuwe man, terwijl ik alleen maar wilde dat mijn vader en moeder weer samen zouden zijn. Mijn vader was hierdoor altijd verdrietig en boos, waardoor ik… Lees verder »

Esmee
6 maanden geleden

Hoi, jeetje wat is het druk in jouw leven! Ik snap dat je het heel lastig hebt met de situatie, zeker nu je hond ook is gestorven en beide ouders in een ander huis zullen moeten wonen. Kan je goed over de situatie praten met beide ouders? En wat jammer dat de coach stopt, had je hier veel aan gehad? Mijn advies is om veel te praten over de situatie met je vader en/of moeder, waar jij je het fijnst bij voelt. En als je liever met iemand anders over de situatie (bijvoorbeeld de situatie over de eetstoornis) praat, kun… Lees verder »

Evelien
6 maanden geleden

Lieve Bo, Wat super dapper van je dat je dit verhaal vertelt! Je vertelt een heleboel en vraagt om een aantal tips. Ik zal je iets vertellen over mijn ouders en mezelf. Toen mijn ouders gingen scheiden, was ik 8. Ik weet nog goed dat ik vaak boos en verdrietig was en niet goed wist hoe ik hiermee om moest gaan. Dat was voor mij heel moeilijk. Mijn vader had ook heel gauw een nieuwe vriendin en ik moest ook van school wisselen. Dat vond ik nog moeilijker! Hoe vind jij het dat je van school moet wisselen? Door de… Lees verder »