Mira (7) in

Mijn vader wil dat ik haar zie

Hallo mijn ouders gaan scheiden mijn vader heeft door zijn nieuwe partner mijn moeder verlaten nog wel wanneer mijn moeder zwanger is. Mij. Vader wil heel graag scheiden maar houd wel van ons. Ik wil alleen zijn nieuwe partner echt niet zien nu nog niet mischien later want zij heeft ons kapot gemaakt. Mijn vader wil wel dat ik haar zie hoe kan ik dit oplossen moeder gaat wel bij hun scheiding aangeven dat wij haar nu nog niet willen zien.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elien
26 dagen geleden

Lieve Mira Wat goed dat je de weg naar ons forum hebt gevonden. Ik vind het heel knap dat je kan aangeven dat je er nog niet klaar voor bent. Mijn moeder had heel kort na de scheiding ook al een vriend. Die vriend kwam ook al bij ons thuis voor mijn ouders gescheiden waren. Ik heb de relatie van mijn moeder lang gezien als de oorzaak van de scheiding. Ik wou eerst de scheiding een plaatsje geven voor ik de nieuwe vriend een plaatsje kon geven. Dit heeft tijd neem. Neem even tijd om de scheiding te verwerken. Doe… Lees verder »

Jiska
1 maand geleden

Lieve Mira, Wat goed dat je je vraag hier durft te stellen! Ik lees vooral dat jij goed weet wat je wilt. Dat is al ontzettend knap! Ik denk dat jouw vader heel verliefd is op deze vrouw. Hij begrijpt dan misschien niet zo goed dat jij haar minder leuk vind. Wat mij in zo een situatie heeft geholpen is dat zeggen. Ik heb mijn vader verteld dat ik het nog lastig vond om haar te zien maar dat later wel zou willen. Hierdoor wist mijn vader dat dit nog wel zou komen. Mijn vader zei toen ook dat hij… Lees verder »

Liselot
1 maand geleden

Hoi Mira, wat vervelend dat je ouders uit elkaar gaan. In het begin wordt dit voor jou waarschijnlijk wel even wennen maar geef het de tijd! Je ouders snappen vast wel dat er veel voor je gaat veranderen en dat je er op dit moment echt niet op zit te wachten om de nieuwe vriendin van je vader te ontmoeten. Er komt best veel op je bord ineens, je moeder is zwanger en je vader heeft haar verlaten voor een nieuwe partner. Wat doet dit met jou? Maakt het je misschien verdrietig of misschien wel boos? Als je wilt kan… Lees verder »

Nikki
1 maand geleden

Hoi lieve Mira, Wat vervelend om te horen. Maar wat fijn dat je jouw verhaal hier durft te vertellen. Ik kan me voorstellen dat je nog niet de nieuwe partner van jouw vader wilt ontmoeten. Dat gevoel heb ik ook gehad toen mijn ouders gingen scheiden en mijn vader een nieuwe vriendin had. Het is denk ik goed om dat aan te geven bij je vader. Het is namelijk belangrijk dat jij op jouw eigen tempo leert omgaan met deze veranderingen. Het kan misschien lastig voelen, maar helpt denk ik veel als je het zegt tegen je vader. Je kunt… Lees verder »