Soof (17) in

Mijn vader verziekt mijn leven

Mijn vader verziekt mn leven.
Mijn vader heeft borderline, adhd, doet aan crosdressing, beaamt dat mijn moeder alcoholist is en mij indoctrineert en dat ik een slechte dochter ben. Hij doet via de rechtszaak en via het contact met mijn broertje of wie dan ook zo hard z’n best om mij ervan te overtuigen dat hij de beste vader ooit is terwijl hij nooit echt mij vader is geweest. Hij ver**t mn leven echt, ik ben vrienden door m kwijtgeraakt, ik moet zo voor en tweede keer in 1 jaar verhuizen dankzij hem, dankzij hem moet Ik zo aan de kinderbescherming uitleggen dat hij het probleem was en niet ik of mijn moeder. En tegelijkertijd met dit alles moet ik ook ergens nog een pws schrijven en eindexamen doen… what de f*ck… ik wil gewoon alle drugs doen en alcohol drinken zodat ik voor heel heel even gewoon alles kan vergeten. Alles wat hij heeft gedaan tegen mijn alles wat hij heeft gezegd alles wat hij heeft verpest… ik wil gewoon mijn oude leven terug zonder hem. Ik wou dat of ik nooit geboren was of dat hij gewoon echt dood zou zijn. Dan zouden mensen ophouden met zeggen dat ik me aanstel en dat het allemaal niet zo erg was. Dan zou het oké zijn dat ik me depressief voel en het leven nu ff niet wil. Dan hadden mensen het oké gevonden dat ik aan de alcohol zat of rookte of wat dan ook. Maar nee, ik heb volgens de wereld wel gewoon een vader. En moet ik perse respect voor hem hebben, zelfs als hij me belachelijk maakt. Keer op keer…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
20 dagen geleden

da is echt k*t kan jij ook alleen bij u moeder wonen miss helpt da

Sophie
13 dagen geleden
Reply to  anoniem

Ja dat doe ik al maar mn broertje gaat wel nog elke week naar mn vader toe. Nadat hij mij voor 5 jaar heeft mishandelt psychisch verwacht ik dat dat nu ook bij mn broertje gaat gebeuren aangezien ik er niet meer ben om op te zeiken…

Leonora
26 dagen geleden

Hey Soof, Wat goed van je dat je je gedachten en gevoelens opschrijft en durft te delen op dit forum. Dat vind ik heel erg moedig van je! Je voelt je heel erg naar en onbegrepen, dat is verdrietig.. maar ik kan me helemaal voorstellen dat je je zo voelt in de situatie waarin je nu zit. Je doet het heel goed en je hebt dit allemaal al zo goed doorstaan, ook al is het zo zwaar voor je. Ik wil je graag een stukje meenemen in mijn verhaal met mijn vader, ik hoop dat ik je daarmee een beetje… Lees verder »

Last edited 26 dagen geleden by Leonora
Sophie
13 dagen geleden
Reply to  Leonora

Ik wil er zo graag boven kunnen staan maar ik weet gewoon niet hoe… heb je tips?

Leen
27 dagen geleden

Lieve Soof, Wat ongelooflijk dapper en sterk van jou dat jij je verhaal met ons deelt! Ik heb daar echt heel veel respect voor! Het is niet makkelijk om je verhaal te doen als heel veel mensen een andere mening of een ander inzicht hebben bij jouw verhaal. Maar jij schrijft het toch en daar mag je trots op zijn! Ik word wel geraakt door je verhaal. Ik herken een aantal onderdelen ook wel bij mezelf. Ik heb eigenlijk al mijn hele leven moeizaam contact met mijn vader. Op mijn dertiende heb ik besloten om full-time bij mijn moeder te… Lees verder »

Alice
27 dagen geleden

Mijn vader verziekt mijn leven ook

Nikki
28 dagen geleden

Lieve Soof,  Wat stoer dat je zo open schrijft over de situatie met je vader en hoe dat voor je is. Ik vind jou super dapper!  Wat ontzettend naar dat je het gevoel hebt dat je vader je leven verziekt en dat hij zulke dingen doet en zegt. Het lijkt me heel moeilijk voor je dat de dingen zo gaan. Je wil je natuurlijk (denk ik) vooral bezighouden met andere dingen, zoals je pws en eindexamen en niet met al deze moeilijke dingen! Je schrijft dat je aan de Kinderbescherming moest uitleggen dat het probleem bij je vader lag. Hoe… Lees verder »

Dieke
27 dagen geleden
Reply to  Nikki

Hallo Soof, Allereerst wil ik zeggen dat ik het stoer vind dat je je verhaal hier doet. Dat lijkt me best spannend en kwetsbaar. Maar ik kan mij ook voorstellen dat je hier op zoek bent naar mensen die zich herkennen of waar je wat meer door begrepen voelt. Villa pinedo is daar voor mij een hele helpende in, omdat soms eindelijk iemand snapt wat je bedoelt of een soort vergelijkbare situatie heeft meegemaakt. Ik hoop dat we dat hier aan jou ook kunnen bieden. En als je daar nog meer behoefte aan hebt dat je misschien wel een buddy… Lees verder »