Lief (10) in

Mijn vader vertrouwt de hulpverlener niet

Hoi, ik heb een tijdje een hulpverlener gehad. Nu mag ik er niet meer heen omdat mijn vader de hulpverlener niet vertrouwd. Maar ik haar wel en zij is er voor mij. Wat kan ik doen om toch weer bij daar te kunnen komen voor de hulp? Mijn ouders zijn gescheiden mij moeder vindt het wel ok.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Niels
8 dagen geleden

Hoi kan je bij je moeder dan niet de hulpverlener hebben?

Lief
7 dagen geleden
Reply to  Niels

Jawel maar ik heb van mijn beide ouders toestemming nodig.

Julia
24 dagen geleden

Hoi Lief! Wat goed dat je het forum hebt gevonden om je verhaal te delen! Ik lees uit je verhaal dat het een lastige situatie is waar jij tussen twee mensen in zit, je vader en de hulpverlener. Wat lijkt me dat lastig voor jou. Ik herken het heel erg wanneer je tussen twee mensen in staat, helaas is dat een herkenbaar iets bij gescheiden ouders. In jou geval is er nog iemand betrokken, namelijk de hulpverlener. Wat fijn dat je daar je verhaal kwijt kan en steun ervan ervaart. Nu is het alleen lastig wanneer je vader er anders… Lees verder »

Nicole
24 dagen geleden

Hi lieve Lief, Dank je wel voor jouw vraag hier op het Forum. Ik vind het super dapper dat je deze stelt! Je vertelt dat je een hulpverlener hebt gehad, jij vertrouwt haar en ze is er voor jou. Hoe was dat voor jou? En hoe is het voor jou dat je je hulpverlener nu niet meer ziet? Je vertelt dat je vader geen vertrouwen heeft in de hulpverlening, dat lijkt me erg lastig voor jou. Ik heb zelf ook een aantal jaren een hulpverlener gehad en vond dat heel erg fijn, het was voor mij ook iemand die er… Lees verder »

Lief
7 dagen geleden
Reply to  Nicole

Hallo Nicole, Ik heb ook nog dat er iemand van Save beslist, wat ik heel vervelend vind. Er is nog een OTS. Ik wil dit niet. Ze denken te weten wat goed voor me Is, maar dat weten ze niet. Ik moest ook in ene bij mijn vader en zijn verschrikkelijke vriendin wonen. Niemand vertelde mij waarom, en nu na 2 jaar woon ik weer bij mijn moeder. Zij weet ook niet waarom, omdat niemand haar dat verteld heeft. Mijn vader vertelde mij omdat mijn moeder slecht voor mij zorgde, maar dat vind ik niet. Mijn oudere zus en mijn… Lees verder »