Diede (13) in

Mijn vader overtuigen

Mijn vader denkt dat mijn moeder een nieuw vriendje heeft nu ze gescheiden zijn en dat maakt mijn vader vaak boos. Ik probeer hem te overtuigen dat het niet waar is want het is ook niet waar maar hij wilt me niet geloven. Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Keet
1 maand geleden

Hoi Diede, Welkom op het forum van Villa Pinedo! Echt goed dat je jou vraag hier stelt en je verhaal met ons deelt. Vervelend dat je meekrijgt dat je vader vaak boos is. Dat heb ik ook wel eens gehad en dat is écht niet fijn. Hoe voel jij je als je vader boos wordt? Ik zie dat je 13 jaar bent. Het is goed om te bedenken dat je niet verantwoordelijk bent voor het geluk van je vader. Ik snap heel goed dat je hem wilt uitleggen dat je moeder helemaal geen vriendje heeft, zodat hij niet meer boos… Lees verder »

Dieuwke Vogelaar
1 maand geleden

Hey lieve Diede! Wat goed dat jij je vraag bent komen stellen in ons forum. Het is al moeilijk genoeg om gescheiden ouders te hebben, en als je dan ook nog eens te maken krijgt met ruzie over dit soort dingen, wordt het er niet leuker op. Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar ik weet wel hoe het is om tussen de ruzie over nieuwe partners van je ouders te zitten. Toen mijn ouders gescheiden waren was mijn vader best snel opnieuw getrouwd, en daar had mijn moeder het best moeilijk mee. Ze vroeg mij en mijn broer dingen… Lees verder »