larissa (10 jaar) in

Mijn vader liegt

mijn vader en moeder… zijn al zints mijn 6 gescheiden…maar het begint nu pas….mijn vader heeft een nieuwe vriendin… maar hij wil het niet toegeven….ik ken die vrouw wel, ze zijn een jaar bij elkaar geweest…maar hij ZEGT dat het uit is…ik heb in een kast gekeken daar lag haar pyama+tandenborstel…..ik dacht ff na een ging huilen… dat mijn vader zo tegen me doet snap ik gewoon niet….

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ilse
Ilse
10 jaren geleden

Hoi Larissa, Ik heb precies hetzelfde. Mijn vader en moeder zijn sinds een paar weken gescheiden, en mijn vader heeft altijd volgehouden dat het niet kwam doordat hij een andere vrouw heeft ontmoet. Nou, later vond ik ook spullen van haar en op zijn telefoon veel berichtjes naar haar. Dus toen heb ik het gevraagd. En inderdaad, ze zijn verliefd op elkaar. Ik was ook boos en moest ook huilen. Hij heeft dus de hele tijd tegen mij en mijn broertje gelogen. Ik snap jou heel goed en ik begrijp het ook heel goed dat het moeilijk is om het… Lees verder »

Isabel
Isabel
10 jaren geleden

Beste Larissa,

Dankjewel voor je berichtje! Het is heel logisch dat je last krijgt van de scheiding nu je vader een nieuwe vriendin heeft. Dit is weer een hele nieuwe situatie waarmee je te maken hebt.

Ik sluit me aan bij wat Evy zegt. Het is belangrijk dat jij je gevoelens kan uiten en dat je vader weet hoe jij je voelt, zo kunnen jullie elkaar misschien beter leren begrijpen.

Mocht er nog iets zijn, dan weet je ons vast te vinden. Veel sterkte!

Evy
Evy
10 jaren geleden

Hoi Larissa, Dat is natuurlijk een hele verandering als je vader een nieuwe vriendin heeft. Wat maakt jouw verdrietig? Dat je vader het niet wil toegeven of dat hij een vriendin heeft? Dat laatste wat je in je berichtje zegt. Misschien kan je dat ook tegen je vader zeggen. Dat je niet snapt waarom hij zo doet. Dat hij het niet gewoon toegeeft. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat als hij dus echt een vriendin heeft dat je liever hebt dat hij daar eerlijk over is omdat jij dan ook duidelijkheid hebt. En wat jij er ook van vind dat hij… Lees verder »