Sara (10) in

Mijn vader heeft verkering

Hoi, mijn ouders zijn gescheiden en we zitten in een lastige situatie thuis. Mijn moeder gaat verhuizen en mijn vader komt in de buurt wonen. Mijn vader heeft ons laatst verteld dat hij verkering heeft met een andere. vrouw en ik vind dat heel moeilijk. Ik wil zeggen dat ik dat niet zo leuk vind, maar dat durf ik niet zo goed. wat moet ik doen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SabineElisabeth Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sabine

Lieve Sara, Wat goed dat je dit met Villa Pinedo deelt! Dit is zeker een lastige situatie. Wat fijn dat je ouders bij elkaar in de buurt blijven wonen maar dat je vader een nu verkering heeft maakt het allemaal niet makkelijk. Ik vond het verschrikkelijk dat mijn vader een nieuwe vriendin had. Ik wist niet goed wat ik allemaal voelde maar wel dat ik het er moeilijk mee had. Ik heb dit uiteindelijk met mijn vader besproken (en met nog een hele hoop andere mensen) en zo bedacht ik dat ik haar helemaal nog niet wilde ontmoeten. Mijn zusje… Lees verder »

Elisabeth

Hoi Sara. Wat goed dat jij jouw vraag durft te stellen op dit forum. Ik snap heel goed dat je het moeilijk vindt dat jouw vader een nieuwe vriendin heeft. Toen mijn vader mij vertelde dat hij een nieuwe vriendin had, vonden mijn broer, zus en ik dat ook heel moeilijk. Mijn vader koos er ook voor om meteen zijn vriendin aan ons voor te stellen en gaf ons niet echt een keuze. Ik had graag gehad dat mijn papa eerst een gesprek had gevoerd met ons, maar daar was toen de tijd niet voor. Als je het durft, zou… Lees verder »