Chantal (13) in

Mijn vader geeft geen toestemming

!tips en advies graag!
Ik wil graag in het weekend van mijn vader naar iets met mijn stiefbroer van bij mijn moeder, maar mijn vader wil geen toestemming geven. Hij vindt dat ik in het weekend bij hem moet zijn, maar in het ouderschapsplan staat dat mijn vader flexibel moet zijn daarin.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fenna
7 uren geleden

Ik heb precies hetzelfde

Hannah
6 dagen geleden

Hey Chantal, Wat zit je in een lastige situatie zeg. Ik kan me voorstellen dat je tips en advies kunt gebruiken. 🙂 Toen mijn ouders gingen scheiden werd er geen ouderschapsplan gemaakt, maar hadden we wel afspraken over wanneer we waar waren. Dat vond ik zelf fijn, maar het kon ook lastig zijn als er net iets gepland stond bij mijn moeder als ik dat weekend bij mijn vader was. Dan probeerde ik te overleggen en vaak lukte dat wel. Heel soms lukte het niet en dan probeerde ik dat te accepteren. Het lukte soms niet om overal bij te… Lees verder »

Lotta
8 dagen geleden

Hi lieve Chantal, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dankjewel voor het delen van jouw vraag! Ik kan me goed voorstellen dat je het leuk zou vinden om iets te doen met jouw stiefbroer. In principe moet het natuurlijk niet uitmaken bij wie je dan op dat moment bent. Het zou daarom inderdaad fijn zijn als je vader flexibel kan zijn. Misschien kun je aan jouw vader uitleggen waarom je het zo leuk zou vinden om iets met jouw stiefbroer te gaan doen, hopelijk kan hij jou op die manier dan wat beter begrijpen. Ook zou je… Lees verder »

Last edited 8 dagen geleden by Lotta